Rabo & Co ledenaanbiedingen

De nieuwe Rabo & Co is uit! Als lid krijg je een aantal keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co. Hierin vind je onder andere financieel nieuws, verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen, interviews met lokale ondernemers en lokale en landelijke ledenaanbiedingen.

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd.
Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

Coronaproof - spellen voor thuis

Boek nu één van de thuisspellen bij TB Events. Als lid van Rabobank Centraal Twente speel je deze met 50% korting. Alle spellen kunnen op een veilige manier en vanuit je eigen huis gespeeld worden. Kies uit Prison Escape at home, De slimste thuis, La casa del Dinero, Party at home, Pub Quiz at home of Wie ontdekt de verrader at Home. Ga naar www.uitjesinhuis.nl en gebruik de kortingscode ‘Rabobank’.

Meer informatie

2/2 Restaurant De Oude Apotheek

Beleef de keuken van Restaurant De Oude Apotheek in Losser. Speciaal voor Rabo-leden hebben ze een mooie aanbieding: tegen inlevering van deze voucher krijg je een 5-gangen menu voor de prijs van een 4-gangen. De voucher is geldig voor 2 personen.

Meer informatie

Eetcafé De Zaak

Eetcafé De Zaak is een gezellig eetcafé in het centrum van Denekamp. Voor zowel ontbijt, lunch, diner en een avondje uit is dit dé plek om te zijn. Gastvriendelijkheid, lekker vers en huisgemaakt voor een goede prijs, is waar we voor staan! Rabo-leden ontvangen een stuk heerlijke appeltaart voor bij de koffie voor maar € 1,-. print deze bon uit en wij ontvangen u graag!

Meer informatie

Leer alles over kruiden

Hou je van lekker buiten zijn en ben je geïnteresseerd in kruiden? Breng dan een bezoek aan Kruidenhof te Mallum. Je vindt hier de meest uiteenlopende kruiden in een prachtige omgeving. Wil je de tuin komend seizoen bezoeken, dan kan dat zelfs gratis. Mail een week voor je bezoek naar kruidenhof-te-mallum@hotmail.com en je krijgt 2 vrijkaartjes toegestuurd.

Meer informatie

Stuur een mail

2e kopje koffie gratis

Eten en Drinken bij Tiemessen in Etten is laagdrempelig, warm en gezellig. Als je binnenloopt is duidelijk te merken dat de familie en het gehele team hun hele ziel en zaligheid in de zaak hebben gestopt. In het Grand Café in art deco stijl heerst een huiselijke sfeer. Kom gerust eens langs en neem een kopje koffie met gebak van Holtkamp Amsterdam. Bij inlevering van de bon krijg je dan het 2e kopje koffie gratis (Geldig indien de horeca weer open mag zijn).

Meer informatie

Shop de zomer bij Lady W mode

De kledingwinkels van Lady W mode hangen boordevol met voorjaars- en zomercollectie. Van maat 38 t/m maat 54, van trendy tot gekleed. Leden van Rabobank shoppen nu extra voordelig. Op vertoon van deze advertentie ontvang je 15% korting op een artikel naar keuze. Waar: Lady W mode Gaanderen, Dinxperlo en Doetinchem.

Meer informatie

Met korting naar Oyfo

Ga op ontdekkingstocht in het het gloednieuwe Oyfo Techniekmuseum en steek je handen uit de mouwen tijdens interactieve spellen en leuke activiteiten. Ontvang bij bezoek aan het museum een korting van € 2,50 p.p. op de entreeprijs. Kijk op rabobank.nl/ct voor meer info en de actievoorwaarden

Meer informatie

Ieder kind verdient een verjaardag

Even iets anders dan een aanbieding.. In Nederland kunnen elk jaar kinderen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt ze met een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag. Elke maand ontvangen zeker 24 kinderen in de Achterhoek zo'n verjaardagsbox. Help jij mee? Doe een donatie!

Meer informatie

Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Bellen

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur


Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur