Rabo & Co ledenaanbiedingen

De nieuwe Rabo & Co is uit! Als lid krijg je een aantal keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co. Hierin vind je onder andere financieel nieuws, verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen, interviews met lokale ondernemers en lokale en landelijke ledenaanbiedingen.

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd.
Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

Online Cursus van Etadoro - 20% korting op een cursus naar keuze

Altijd al willen leren schilderen of fotograferen? Of heb je interesse in een cursus beter slapen, kunstgeschiedenis of geheugentraining? Bij Etadoro krijg je digitaal les, ervaren trainers en leer je op jouw eigen tempo. Een cursus kost nu €35,- i.p.v. €55,-.

Meer informatie

Kuitenbijter - 10% korting op wielrensokken

Perfect passende, duurzame wielrensokken met een knipoog. Je vindt ze bij kuitenbijter.com. Leuk voor jezelf of als cadeau voor andere wielrengenieters. Met kortingscode RABO10 10 % korting op iedere online bestelling. Wees snel, anders is jouw favoriet misschien Out of Sock!

Meer informatie

Lekkere broodjes bij Kaatje Jans Princenhage

Fijne vleeswaren, heerlijke kazen en verse broodjes! Op vertoon van deze voucher bestel je nu bij Kaatje Jans Princenhage in Breda een luxe broodje normaal naar keuze met een vruchtensapje voor €6 óf een luxe broodje groot met een vruchtensapje voor €7. Eet smakelijk!

Meer informatie

Meat & More - De Zaak vol Smaak

Zomer betekent... barbecueën! Met producten van Meat & More in Breda maak je een feestje van elk eetmoment. Als lid van onze bank koop je nu vijf beefburgers voor € 4,99. Bij inlevering van deze voucher staat er óók nog een bakje filet americain klaar. 

Meer informatie

Jarige Job - Ieder kind verdient een verjaardag

Even iets anders… Niet ieder kind in Nederland kan zijn verjaardag vieren; thuis is er niet altijd geld voor. Stichting Jarige Job helpt met een verjaardagsbox t.w.v. €35 waarin alles zit voor een echte verjaardag, thuis én op school! Help je mee? Doe een donatie!

Meer informatie

Werkboek - De reis naar jong ondernemerschap

Jonge ondernemers in de dop opgelet! Te weten komen of ondernemen iets voor jou is? Het werkboek ‘De reis naar jong ondernemerschap’ helpt je inzicht te krijgen. Via de link verkrijgbaar voor slechts €7,50. Engels exemplaar? Gebruik het opmerkingveld. 

Meer informatie

Online Wegwijs - SeniorWeb

Wil jij (of je ouders) graag meer zelf online doen, zoals een vakantie boeken of bankzaken regelen? SeniorWeb helpt je op weg in de digitale wereld met stap voor stap uitleg en hulp bij computerproblemen. Word nu lid en betaal de rest van 2021 slechts €17,-!

Meer informatie

Gratis topping bij De Pastor-ijs

Tegen inlevering van de bon uit het Rabo &Co magazine krijg je van De Pastor-ijs een gratis topping naar wens op je heerlijke ijsje van Crusio. De ijssalon is geopend van dinsdag t/m zondag tussen 13.00 en 20.00 uur. Ga snel langs om te proeven! 

Meer informatie

Playdôme Roosendaal verwelkomt Rabobank

Playdôme is een nieuw multi activity center gevestigd in Roosendaal. Kom play karten, lasergamen, hyperbowlen, hakbijl gooien en funcurlen in Alpijnse sferen! Profiteer van € 5,- korting op hyperbowling, hakbijl gooien of funcurling. 

Meer informatie

Carwash korting

Bij 't Vosje

Kan je auto wel een wasbeurt gebruiken? Bij Carwash 't Vosje doen ze dit met duurzame wasproducten en hergebruiken ze het water. Goed voor je auto én het milieu. Als lid van Rabobank Amerstreek ontvang je nu €10,00 korting op wasprogramma 1. De korting geldt bij zowel de vestiging in Oosterhout als Etten-Leur op vertoon van deze voucher.

Waar: Carwash 't Vosje Oosterhout en Etten-Leur

Geldig: van 1 april tot en met 31 oktober 2021

Rotterzwam

Oesterzwammen kweken

Oesterzwammen kweken Wist je dat paddenstoelen uitstekend groeien op koffiedik? Daarom heeft Rotterzwam de Rotterzwam Growkit ontwikkeld, zodat jij voortaan heerlijke oesterzwammen kunt kweken op je eigen koffiedik. Gewoon op je aanrecht. Word jij ook een #aanrecht-agrariër? Ontvang 15% korting op de Rotterzwam Growkit.

Waar: Rabobank.nl/ledenaanbiedingen

Geldig: t/m 31 augustus 2021

Verduurzaam je woning

Isoleer je spouwmuur, vloer, dak of laat je glas vervangen. Verduurzaam je woning en maak je woning meer waard met besparende en comfortverhogende maatregelen van Pluimers Isolatie. Wist je dat er ook subsidiemogelijkheden zijn? Dit maakt investeren in je woning momenteel nog interessanter. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en ontvang € 150 korting op de offerte.

Waar: Rabobank.nl/ledenaanbiedingen

Geldig: t/m 31 augustus 2021

Pluimers isolatie - Ontvang € 150 korting

Isoleer je spouwmuur, vloer, dak of laat uw glas vervangen. Verduurzaam uw woning en maak uw woning meer waard met besparende en comfortverhogende maatregelen van Pluimers Isolatie. Wist u dat er ook subsidiemogelijkheden zijn? Dit maakt investeren in uw woning momenteel nog interessanter. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en ontvang € 150 korting op de offerte.

Meer informatie

Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur


Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Bellen

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur