PuurDichtbij: eten uit de streek

De Postkamer in Nijkerk is onderdeel van Careander, een organisatie die mensen ondersteunt met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand.

Ieder mens is uniek en waardevol

Vanuit een veilige en stimulerende omgeving helpt Careander cliënten het beste uit zichzelf te halen. Zij werken vanuit de christelijke visie dat ieder mens uniek en waardevol is. Hierdoor kunnen cliënten het leven leiden dat past bij hun talenten en ambities. Careander ondersteunt bij wonen, werken en vrije tijd en is te vinden in diverse plaatsen in Gelderland.

Waarom we helpen

In de werkplaats 'De Werkkamer' worden producten gemaakt, vooral van steigerhout en sloophout. De producten worden verkocht in de winkel van De Postkamer. In de Postkamer bevindt zich ook een Grand Café. Het personeel in het Grand Café, de winkel en de ateliers bestaat uit vrijwilligers en enthousiaste mensen die vanwege een verstandelijke beperking extra begeleiding krijgen bij hun werk. Ze zijn verantwoordelijk voor zowel de bediening, als voor de gemaakte producten in de winkel, keuken en bakkerij. Wij vinden het fantastisch dat wij dit mooie initiatief mochten steunen met een bijdrage uit het Stimuleringsfonds.

Wat kan jij doen

Wil jij ook iets betekenen voor de Postkamer? De Postkamer werkt actief met vrijwilligers in het Grand Café, de keuken, de bakkerij, de winkel en het atelier. Vrijwilligers zijn voor de Postkamer en hun medewerkers van grote toegevoegde waarde. Er is van alles mogelijk. Neem dan contact op via communicatie.randmeren@rabobank.nl of kijk voor meer informatie op de website van de Postkamer.

Meer informatie