DOMunder, anderhalve meter onder de grond

Zelfs als je met beide benen in de middeleeuwen staat, moet je je aan de anderhalvemeterregel houden. Gelukkig laat de historische attractie DOMunder zich niet klein krijgen door het rondwarende coronavirus.

Ontdekkingstocht 1.5

DOMunder bedacht ‘Ontdekkingstocht 1.5’: een spannende ondergrondse tour zoals altijd, maar dan in kleine groepjes én op ruime afstand van elkaar. Bezoekers gaan met een zaklamp op zoek naar de archeologische opgravingen onder het Domplein en blijven daarbij veilig binnen hun eigen vak. Telkens schuiven ze een vakje door. Daarnaast maakt de attractie meer gebruik van filmvertoningen. Spectaculaire 3D-animaties tonen de vele gedaanteverwisselingen van het Domplein in de afgelopen 2000 jaar. Van het Romeinse fort tot de verwoestende storm in 1674. De 3D-animaties kun je ook terugkijken op de gratis DOMunder app. Koop de VR-bril bij de balie, schuif je telefoon met daarop de app erin en beleef de geschiedenis levensecht.

Gratis DOMunder magazine

Reserveer nu je kaartjes online. Als je tijdens je bezoek je Rabobankpas laat zien, krijg je een gratis DOMunder Magazine waarmee je alles te weten komt over het DOMunder-project.

Lees meer

Helpen als vrijwilliger?

Wil jij als vrijwilliger helpen DOMunder 1.5 verder te ontwikkelen? Neem dan contact op via info@domunder.nl.