Viore centrum: voor iedereen die leeft met kanker

Een luisterend oor, lotgenotencontact, informatie over alles waar je tegen aanloopt: Viore Centrum in Hilversum is er voor iedereen die leeft met kanker.

Iets voor een ander willen betekenen

Voor patiënten, naasten en nabestaanden. ‘We geven hen de aandacht en de tijd die de formele zorg vaak niet kan bieden’, vertelt directeur Miranda van den Eijnden. ‘Dat doen we met informatie, ondersteuning, activiteiten en inloopmomenten.

Waarom we helpen

Je kunt zonder afspraak bij Viore binnenlopen. De gastheren en gastvrouwen luisteren naar de behoeften van bezoekers uit het hele Gooi en de Vechtstreek. Binnen 7 programmalijnen organiseren zij allerlei activiteiten: van informatiebijeenkomsten tot wandelen. Dat kan alleen gerealiseerd worden door de enorme betrokkenheid van de ruim 70 vrijwilligers. Daarnaast mogen zij rekenen op bijdragen van gemeenten en donateurs. Zoals de bijdrage van Rabobank Gooi en Vechtstreek voor de campagne om onze bekendheid te vergroten. Onlangs verhuisde het centrum naar een nieuwe locatie aan de Oosterengweg 44 in Hilversum. Daar kunnen we nu met open deuren weer met liefde doen waar we voor zijn: mensen die leven met kanker aandacht, hulp, zelfvertrouwen, perspectieven en warmte geven.

Wat kun jij doen?

Wil jij ook iets betekenen voor de Stichting Viore? Je bent van harte welkom als vrijwilliger! Neem contact op en kijk voor meer informatie over Viore op de website.

Meer informatie