Verzacht eenzaamheid door verbinding

Vanwege het Coronavirus konden familieleden lange tijd geen direct contact hebben met hun naasten in een zorginstelling. Om de eenzaamheid wat te verzachten en een stukje verlichting en blijdschap te kunnen brengen in deze barre en bizarre tijd, starten Weemen Web Print Promo in Haps met het initiatief verzacht eenzaamheid.

Verzacht eenzaamheid door verbinding

Vanuit hun maatschappelijke betrokkenheid bedacht Weemen een initiatief hoe ze er voor kunnen zorgen dat familieleden in contact kunnen blijven met hun naasten in zorginstellingen. Al snel waren een groot aantal zorginstellingen door heel het land enthousiast. Samen met deze zorginstellingen doet Weemen er alles aan om familieleden zoveel mogelijk in verbinding te brengen met hun naasten.

Gratis placemats voor patiënten en bewoners van zorginstellingen

Heb jij ook een naaste die verblijft in een van de deelnemende zorginstellingen en wil je deze persoon verrassen met een persoonlijke boodschap? Via de website van Verzacht Eenzaamheid ontwerp je gratis een eigen gepersonaliseerde placemat, compleet met foto’s en een persoonlijke boodschap. Van de foto’s worden ook nog 8 fotokaarten gedrukt. Weemen verzorgt de productie én de verzending naar de betreffende zorginstelling, geheel belangeloos. Alle deelnemende zorginstellingen vind je op de website.

Doe mee met de actie

Lees wat er nog meer gebeurt in jouw omgeving