Fietstocht voor leden

Lekker bewegen en van het buitenleven genieten. Onze mooie regio biedt daar alle gelegenheid toe. Speciaal voor leden hebben wij verschillende fietstochten samengesteld langs fietsknooppunten. Je kiest zelf jouw beginpunt en je kunt de route naar wens inkorten of uitbreiden.

Waarom dit initiatief

De Rabobank is een maatschappelijke betrokken bank die graag wat extra’s doet voor haar betrokken klanten en leden. Vooral in deze tijd willen we graag de vitaliteit van onze leden stimuleren én onze lokale horeca ondernemers ondersteunen. Een aantal horeca ondernemers trakteert je onderweg op een lekkere versnapering met korting en ontvangt hiervoor een vergoeding van ons. Neem tijdens de fietstocht dus vooral een verdiende pauze en stop bij deze horeca ondernemers langs de route.

Hoe doe jij mee

Wil jij ook er ook even lekker uit deze zomer en van de nabije omgeving genieten? Download dan de samengestelde fietsroutes en fiets mee!

Fietsroutes omgeving Dordrecht, Zwijndrecht, Barendrecht, Ridderkerk, Rhoon, Alblasserdam, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht
Meer info

Fietsroutes omgeving Leerdam, Vianen, Langerak, Nieuwpoort, Groot-Ammers, Sliedrecht, Giessenburg, Gorinchem, Vuren
Meer info

Fietsroutes omgeving Krimpen aan den IJssel, Lekkerkerk, Moordrecht, Gouda, Reeuwijk, Boskoop
Meer info

Fietsroutes omgeving Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Capelle aan den IJssel
Meer info