Organisatie

Organisatie

Rabobank Randmeren wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

Directeur coöperatieve Rabobank, Willem de Feijter geeft leiding aan Rabobank Randmeren. Hij ontwikkelt de strategie en het beleid van de bank. Ook is hij ervoor verantwoordelijk dat klanten en leden centraal blijven staan. Dit doet hij samen met de raad van commissarissen en de ledenraad.

Willem de Feijter

Willem de Feijter

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Onze raad van commissarissen bestaat uit

Margreet Kok-van DiermenTheo HuijbreghtsManouk HiemstraStephanie ScheiberlichHenk IetswaardIIja Schmohl

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Randmeren denkt en beslist mee over het beleid van onze bank. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. Zij praten namens de meer dan 18.000 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in regio Randmeren.

Onze ledenraad bestaat uit

Dick Bilder Erwin Bruinink Christiaan Couperus Sandra van Daatselaar Gerard van Eijden Helene Elema Harmen Endendijk Piet van Essen Freek van de Geest Jan van Gessel Bert de Graaf Wim de Haan Chris Hagelen-Muller Grietje-Akke de Haas Nely Klarenbeek-Kok Karin Klein-Sonneveld Tyno Koelewijn Evan Kroon Jeroen de Kunder Sebine van Looijengoed-Kiezebrink Casper Maaijen Peter Nagel Mieneke van de Pol Roelien Reichardt-Prinsen Mathijs Roordink Lourens Jan Schaap Richard Todd Wilma Veen-Wietsma Crista Vonkeman Henk Verhoog Jan van Workum

Lid worden van de ledenraad