Wijziging dienstverlening

Rabobank Harderwijk is verhuisd

Het bezoek van klanten aan onze kantoren is de afgelopen jaren sterk teruggelopen. Steeds meer klanten regelen hun bankzaken via internet of de Rabo App, eenvoudig en snel, wanneer het hen uitkomt. Door de coronacrisis is deze ontwikkeling verder versneld. Daarnaast maken de geldautomaten van de Rabobank, ING en ABN AMRO plaats voor de (gele) automaten van Geldmaat. Dit alles leidt ertoe dat in de toekomst steeds minder mensen een bankkantoor bezoeken. Daarom heeft Rabobank haar dienstverlening hierop aangepast. Onze kantoren in Putten en Bunschoten-Spakenburg zijn vanwege de coronabeperkende maatregelen sinds medio december gesloten en blijven nu definitief gesloten. Ons kantoor in Ermelo blijft open tot 31 december 2021 en sluit dan haar deuren. Wil je toch een bezoek brengen aan een van onze kantoren in de regio om je dagelijkse bankzaken te regelen, dan blijf je van harte welkom in onze kantoren in Harderwijk en Nijkerk.

Online of zelf regelen

Wist je dat vrijwel alle dagelijkse bankzaken online geregeld kunnen worden? Ook voor gespecialiseerd advies, bijvoorbeeld over de hypotheek, kun je bij ons terecht via een telefoon- of videogesprek. Zo kun je bankzaken blijven doen zoals je gewend bent, zonder dat je daar de deur voor uit hoeft. Heb je vragen? Kijk altijd eerst of je de antwoorden op Rabobank.nl kunt vinden. Type je vraag in de zoekbalk in en zie direct waar je de antwoorden kunt vinden.

Rabo Online Bankieren

Ken je Rabo Online Bankieren al? Dat is onze online omgeving waarin je je bankzaken op een veilige manier kunt regelen. Je vindt Rabo Online Bankieren op onze website of je kunt de Rabo App downloaden op jouw mobiel of tablet. Telefonisch contact Veel bankzaken kun je ook telefonisch regelen. Kunnen wij je ergens bij helpen? Bel één van onze adviseurs (088) 722 66 00. Zij helpen je graag.

Locaties en openingstijden Geldmaat

Een actueel overzicht van de locaties en openingstijden van de automaten van Geldmaat vind je op de locatiewijzer van Geldmaat: Locatiewijzer Geldmaat

Wij helpen je graag

We begrijpen dat het voor sommige mensen heel lastig of zelfs onmogelijk is om via bovenstaande manieren hun bankzaken zelf te regelen. Neem in dat geval contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

14-6-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn