Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Regio Den Haag. De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 23.000 leden uit regio Den Haag. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Uw tips en vragen kunt u direct naar de ledenraad mailen.

Mail onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Regio Den Haag. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

DUURZAME WARMTE MET WARMTEPOMP

Wilt u een behaaglijke, duurzaam warmgestookte woning of bedrijfspand? En tegelijkertijd op uw gasverbruik besparen? Techneco in Delft levert hybride warmtepompen zowel voor nieuwbouw als voor bestaande panden. Stuur vóór 1 februari 2018 deze bon samen met uw eindfactuur naar info@techneco.nl en ontvang 200 euro korting op uw aanschaf! Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

Aanbieding Techneco

e-mail

ONDERGA EEN MAGISCHE ILLUSIE

Kijk 360º in het rond en onderga de magische illusie van het panorama van Scheveningen uit 1881 in Panorama Mesdag. Al meer dan 135 jaar verrast het bezoekers met de suggestie daadwerkelijk op het Seinpostduin te staan in het Scheveningen van 1881. Print de kortingsbon uit en stap, als lid van Rabobank Regio Den Haag, met 25% korting in het grootste schilderij van Nederland.

website

WINTER DINERPAKKET WIJNKOPERIJ VAN DOP

Wijnkoperij van Dop bestaat al meer dan 52 jaar, eerder onder de naam Van Dop Wijnen. In 2016 nam Joost van den Hurk de zaak over. ‘Speciaal voor de winter heb ik een selectie gemaakt van wijnen die passen in een compleet diner’, vertelt van den Hurk. Leden van de bank betalen nu geen € 82,50, maar € 74,50, incl. bezorging. Het pakket is te bestellen via het kopje ‘Winter Dinerpakket’ op Wijnkoperijvandop.nl.

Aanbieding Van Dop

website

KOM MET DE FAMILIE NAAR DE EFTELING

Kom op 17 en 18 maart 2018 naar de Rabo Klantendagen in de Efteling. Treed binnen in een wereld waar sprookjes tot leven komen en geniet van alle attracties en live entertainment. Als lid van de Rabobank betaalt u slechts € 19,00 per persoon. Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis. Tickets zijn beschikbaar vanaf 11 december 2017. Bestellen kan via rabobank.nl/dichterbij.

aanbieding Efteling

website

Het ultieme zondag- ochtendgevoel

Geïnspireerd worden door klassieke muziek? Dan is onze Lazy Sunday iets voor jou! Kinderen van 4 tot 10 jaar kunnen voor € 3,50 meedoen met een muzikale workshop. Ontvang 50% korting op een 1e rangs- kaartje van € 13. Koffie/ thee, jus en croissantje vooraf zijn inbegrepen. Ga naar residentieorkest.nl of bel 070-88 00 333, o.v.v. RABOBANK. Zo 8 okt - Autumn Leaves. Zo 28 jan - De baanbrekende Tweede.

HET ULTIEME ZONDAG- OCHTENDGEVOEL

Residentie Orkest

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven