Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Regio Den Haag. De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met uw bank
  • drie keer per jaar het ledenblad Rabo & Co
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Rabobank Regio Den Haag hecht veel waarde aan een actieve en betrokken ledenraad, die met een relevant netwerk en met voelsprieten voor wat er speelt in de regio, onze activiteiten kan helpen richten. De ledenraad heeft als rol onze bank van buiten naar binnen te laten denken en ons bancaire en maatschappelijke beleid te toetsen. Ben jij lid en heb je belangstelling om ledenraadslid te worden, mail dan naar onze ledenraad. Ook jouw tips en vragen zijn welkom!

Mail onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Onze leden ontvangen een ledenmagazine. We introduceren begin november een nieuw blad, genaamd Rabo & Co dat vier keer per jaar verschijnt. Het blad zal breed verspreid worden, ook via allerlei openbare gelegenheden. Naast landelijk nieuws blijven een aantal pagina's gereserveerd voor regionale en lokale artikelen onder de naam ‘Rabo & Co’.

Blader online door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

Masterclassics met Arthur Jussen - Residentie Orkest Den Haag

Op 7 december 2019 speelt hij het Pianoconcert van Robert Schumann. En gidst chef-dirigent Nicholas Collon je door ‘Der Rosenkavalier’, de populairste opera van Richard Strauss. Speciaal voor leden van Rabobank: bestel 2 kaarten en betaal 1 (€ 25). Tot een max. van 100 kaarten - max. 4 p/p. Reserveer met actiecode RABOBANK. Waar: Residentie Orkest, Kranenburgweg 203, Den Haag

Geldig: Op = Op

Masterclassics met Arthur Jussen

FoodFirst Network 3 maanden membership

Kamp je met Diabetes type 1 of 2, een allergie, hartfalen, of wat anders? Wil je afvallen, meer energie of gezonder leven? Kijk dan samen met FoodFirst Network naar je leefstijl. Bij dit online platform slaan artsen, specialisten en koks de handen ineen. Onze bank geeft 3 maanden membership weg aan leden, ter waarde van € 24. Kijk op foodfirstnetwork.nl/rabobankdenhaag, en ontvang direct een inlogcode.

Op = Op
Waar: landing.foodfirstnetwork.nl/rabobankdenhaag
Geldig: tot 31 januari 2020

FoodFirst Network 3 maanden membership

Humanity House en Kali Tengah

2 aanbiedingen Via Haagse schatten (zie ook ‘Doen in de buurt’ - pag. 8) volgen 2 ledenaanbiedingen. Voor een ervaringsreis in museum Humanity House betaalt u als lid geen € 9,50, maar € 6,50. Bij koffie- en theewinkel Kali Tengah geniet u op donderdagavond van een koffie- of theeproeverij voor € 7,50 i.p.v. € 10. Beide aanbiedingen zijn geldig voor 1 persoon.

Waar: Humanity House - Prinsegracht 8, Kali Tengah - Weimarstraat 54 - Den Haag
Geldig: 1 februari 2020

Humanity House en Kali Tengah

Korting op interieuradvies

Krijg je binnenkort de sleutel van je nieuwe woning of wil je je huidige interieur aanpassen? C A R O L I N E Interieurontwerp & realisatie helpt je graag met een interieuradvies, inclusief 3D-weergave. Hiermee bespaar je tijd en energie en voorkom je een eventuele miskoop. Leden van onze bank krijgen 10% korting op interieuradvies. www.carolineontwerpt.nl.

Caroline interieursadvies

Kijk op

Bewegen voor kinderen

My Gym Den Haag is begin dit jaar gestart met een uitgebreid bewegingsprogramma voor kinderen. De lessen zijn speciaal afgestemd op de leeftijdscategorie – van baby’s eerste ‘sportles’ met zijn ouders tot een ninjatraining voor 13-jarigen. Print deze bon uit en uw kind sport twee lessen gratis.

Bewegen voor kinderen

Lees meer

Lekker koffie, eerlijk eten

Greens in the Park in Scheveningen is een unieke combinatie van een zorgtuin en restaurant. In restaurant Greens draait het om lekkere koffie en eerlijk eten. In de tuinen begeleiden twee professionele begeleiders en een groep vrijwilligers in totaal 25 tot 30 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Print deze bon uit en u krijgt uw tweede kopje koffie of thee in restaurant Greens gratis.

Lekker koffie, eerlijk eten

Lees meer

Rondleiding Museum Rijswijk

Museum Rijswijk organiseert van 12 juni tot en met 7 oktober de Papier Biënnale. U kunt deelnemen aan een van de inloop rondleidingen. Voor leden van de Rabobank is deelname aan de rondleiding gratis (exclusief museumentree) voor twee personen. Kijk op www.museumrijswijk.nl voor data en tijden. U meldt zich aan via educatie@museumrijswijk.nl.

Meld u aan

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven