Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Regio Den Haag. De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met uw bank
  • drie keer per jaar het ledenblad Rabo & Co
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Rabobank Regio Den Haag hecht veel waarde aan een actieve en betrokken ledenraad, die met een relevant netwerk en met voelsprieten voor wat er speelt in de regio, onze activiteiten kan helpen richten. De ledenraad heeft als rol onze bank van buiten naar binnen te laten denken en ons bancaire en maatschappelijke beleid te toetsen. Ben jij lid en heb je belangstelling om ledenraadslid te worden, mail dan naar onze ledenraad. Ook jouw tips en vragen zijn welkom!

Mail onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd. Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

Boek cadeau 100 keer ‘De knikkers van Qadir’

Hoopvol is het verhaal van de Afghaanse Qadir Nadery. Vanwege zijn etniciteit vluchtte hij met zijn gezin voor de Taliban. Hij raakte bevriend met schrijver Leo Bormans, die zijn aangrijpende verhaal op papier zette. Stuur voor 1 maart 2021 een e-mail met het onderwerp ‘De knikkers van Qadir’ naar communicatie.denhaag@rabobank.nl inclusief naam en adresgegevens. De eerste honderd inzendingen krijgen dit prachtige boek cadeau.

Geldig: t/m 1 maart 2021

Ledenaanbieding

Mail ons

Koninklijk Blauw Museumaanbieding

De tentoonstelling ‘Koninklijk Blauw’ is inmiddels afgelopen, maar wist je dat in Kunstmuseum Den Haag ook de permanente tentoonstelling ‘Het Wonder van Delfts Blauw’ te zien is? Rabobank Regio Den Haag biedt je twee gratis toegangsbewijzen aan om deze en andere tentoonstellingen in het museum te bezoeken. Stuur een e-mail met onderwerp Kunstmuseum naar communicatie.denhaag@rabobank.nl inclusief naam en adresgegevens. Om na te genieten van ‘Koninklijk Blauw’ ontvangen de eerste tien aanmelders het boek ‘Koninklijk Blauw’.

Geldig: t/m 1 maart 2021

Ledenaanbieding

Mail ons

Omniversum Korting op je ticket

Bekijk je films graag op een groot scherm? Ga dan naar Omniversum in Den Haag. Rabobank Regio Den Haag biedt je dertig procent korting op een ticket voor een Digital Dome-film naar keuze. Kies op www.omniversum.nl een film en tijdstip. Vervolgens kun je in het daarvoor bestemde veld actiecode RAB303 invullen.

Geldig: t/m 1 maart 2021

Ledenaanbieding

Meer informatie

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven