Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Regio Den Haag. De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 23.000 leden uit regio Den Haag. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Uw tips en vragen kunt u direct naar de ledenraad mailen.

Mail onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Regio Den Haag. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Combikorting Gemeentemuseum

Op vertoon van uw Rabobank pinpas krijgt u € 5 korting op maximaal twee combitickets van het Gemeentemuseum Den Haag en het Fotomuseum Den Haag. U betaalt € 18 i.p.v. € 23 per combiticket. Deze actie geldt niet voor andere tickets of in combinatie met andere acties of kortingen. Kinderen t/m 18 jaar hebben altijd gratis toegang. Deze aanbieding geldt t/m augustus 2019.

Kijk op https://www.gemeentemuseum.nl/nl

THE HAGUE CONTEMPORARY TOUR

Speciaal voor leden van onze bank organiseert The Hague Contemporary op 7 juli 2019 een speciale tour. Directeur Adelheid Smit leidt deelnemers van 14.00 tot 15.30 uur langs enkele galeries en art spaces in Den Haag. Aan deze exclusieve tour kunnen 25 leden deelnemen, dus reserveer snel via rsvp@thehaguecontempo rary.nl, onder vermelding van ‘Rabobank Art Tour’.

THE HAGUE CONTEMPORARY TOUR

Ga naar http://thehaguecontemporary.nl

Korting op interieuradvies

Krijg je binnenkort de sleutel van je nieuwe woning of wil je je huidige interieur aanpassen? C A R O L I N E Interieurontwerp & realisatie helpt je graag met een interieuradvies, inclusief 3D-weergave. Hiermee bespaar je tijd en energie en voorkom je een eventuele miskoop. Leden van onze bank krijgen 10% korting op interieuradvies. www.carolineontwerpt.nl.

Caroline interieursadvies

Kijk op

Bewegen voor kinderen

My Gym Den Haag is begin dit jaar gestart met een uitgebreid bewegingsprogramma voor kinderen. De lessen zijn speciaal afgestemd op de leeftijdscategorie – van baby’s eerste ‘sportles’ met zijn ouders tot een ninjatraining voor 13-jarigen. Print deze bon uit en uw kind sport twee lessen gratis.

Bewegen voor kinderen

Lees meer

Lekker koffie, eerlijk eten

Greens in the Park in Scheveningen is een unieke combinatie van een zorgtuin en restaurant. In restaurant Greens draait het om lekkere koffie en eerlijk eten. In de tuinen begeleiden twee professionele begeleiders en een groep vrijwilligers in totaal 25 tot 30 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Print deze bon uit en u krijgt uw tweede kopje koffie of thee in restaurant Greens gratis.

Lekker koffie, eerlijk eten

Lees meer

Rondleiding Museum Rijswijk

Museum Rijswijk organiseert van 12 juni tot en met 7 oktober de Papier Biënnale. U kunt deelnemen aan een van de inloop rondleidingen. Voor leden van de Rabobank is deelname aan de rondleiding gratis (exclusief museumentree) voor twee personen. Kijk op www.museumrijswijk.nl voor data en tijden. U meldt zich aan via educatie@museumrijswijk.nl.

Meld u aan

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven