Rabo ClubSupport gaat van start!

Rabo ClubSupport gaat van start!

Clubs, stichtingen en verenigingen zijn een onmisbaar onderdeel van Nederland. Zij verbinden de samenleving en zorgen voor sociale netwerken. Zij benutten talenten, van jong en van oud. Zij maken buurten, dorpen en steden sterker, en zo ons hele land.

Samen vieren we de winst!

Als coöperatieve bank investeren we daarom elk jaar een deel van onze winst in clubs en verenigingen. Voorgaande jaren met de Clubkas Campagne. Vanaf dit jaar met Rabo ClubSupport. En het mooie is, onze leden hebben er invloed op. Verenigingen en stichtingen kiezen een mooi doel, en voeren campagne om zo veel mogelijk stemmen van leden van onze bank te winnen. En dat is belangrijk, want elke stem is geld waard. Geld om zonnepanelen op het clubhuis te leggen. Het aanbod in de kantine wat gevarieerder te maken. Of het aantal sportvelden uit te breiden.

Meld je club aan voor 20 september

Bankiert jouw club, vereniging of stichting bij onze bank en hebben jullie geen uitnodiging ontvangen om deel te nemen? Stuur dan een mail naar communicatie.denhaag@rabobank.nl. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een unieke code waarmee je jouw club kunt aanmelden.

Maak als lid het verschil

Alle leden ontvangen in september 5 stemmen om de € 80.000 die we in kas hebben te verdelen. De stemperiode is van 27 september t/m 11 oktober. Bent u klant en wilt u bij Rabo ClubSupport ook het verschil maken voor verenigingen en stichtingen in Regio Den Haag? Zorg er dan voor dat je (gratis) lid wordt van de Rabobank via onderstaande button.

Meer informatie

Meer over Rabo ClubSupport

Heb je toch nog vragen?
Stuur een mail

NB Wij nemen geen sponsoraanvragen meer in behandeling. In plaats hiervan verwijzen wij je naar Rabo ClubSupport!

Den Haag, 20-6-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn