Terugblik Week van de Coöperatie 2017

Zuiderstrand theater

Terugblik Week van de Coöperatie 2017

In Nederland willen wij mensen bewust maken van gezonde en duurzame voeding. Dit was maandagavond 30 oktober dan ook het thema tijdens de openingsavond van de Week van de Coöperatie in het Scheveningse Zuiderstrandtheater.

Presentatrice Sandra Schuurhof sprak deze avond met Jaap Wielaart, gastheer en directievoorzitter van onze bank, over Stichting Noordzeevis uit Scheveningen. Daarnaast waren snowboardster en Olympisch gouden medaillewinnares Nicolien Sauerbreij, René Pluijm van Pluims Eetbare Wereld en Koen van Swam, de oprichter van Stichting Noordzeeboerderij, onze tafelgasten. Het was een avond voor alle zintuigen met Noordzeevishapjes van televisiekok Sandra Ysbrandy en optredens van onder meer Do. Heeft u de avond gemist of wilt u nog eens terugkijken? Kijk dan dit filmpje.

http://rabo.nl/denhaag/WvdC2017

Gedurende de gehele week waren er verschillende activiteiten voor jong en oud georganiseerd bij relaties van onze bank.

Vrijdag 3 november was Het Ondernemersplein voor ondernemers en onze zakelijke relaties, ook onderdeel van de Week van de Coöperatie. Met zo'n 600 ondernemers en relaties bij elkaar was ook deze dag een groot succes.
Zondag 5 november was de laatste activiteit voor onze leden in het Gemeentemuseum en daarmee is de Week van de Coöperatie 2017 dan ook afgesloten. Het was een succesvolle week met verschillende activiteiten bij relaties uit onze regio.

9-11-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn