MKB Kenniscafés

MKB Kenniscafés

Hoe speel je als ondernemer in op veranderende omstandigheden? Hoe zorg je dat je klaar bent voor de toekomst?

Op 26 november start de tweede editie van de MKB Kenniscafés. Rabobank, Mettom, Fontys en Bliqsem bieden vijf inspirerende netwerkbijeenkomsten waarin je leert van de ondernemende docenten van Fontys over business model canvas, branding, online marketing, business intelligence en duurzaamheid. Tijdens de MKB Kenniscafés leer je samen met andere ondernemers, online, hoe je je onderneming toekomstbestendig kunt maken met inzet van strategische ondernemerstechnieken.

Interactieve kennissessie en sparren in groepjes

Iedere sessie start met een interactieve kennissessie waarna je met andere ondernemers in kleine groepjes verder gaat sparren over de toepassing van de kennis op jouw praktijk. Na de sessie krijg je de kans om feedback te krijgen op jouw verdere uitwerking van het onderwerp, tijdens een follow-upsessie.

Aan leergang of losse sessie deelnemen

Alle sessies vinden online plaats, via MS Teams. De sessie zijn als één leergang of los te boeken. Deelname aan vijf kenniscafés kost €349,- excl. BTW en losse kenniscafés kosten €69,- excl. BTW. Per kenniscafé kunnen 50 ondernemers deelnemen en de sessies zijn uitsluitend voor MKB ondernemers bedoeld. Let op: deelname is gratis voor relaties van Rabobank en Mettom.

Aanmelden

Eindhoven, 12-11-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn