Nilsberg Starter van het Jaar 2019

Winnaar Nilsberg

Nilsberg is uitgeroepen tot Starter van het Jaar 2019. De start up, geleid door de ondernemers Niels Baeten en Joris van den Wildenberg, ontwerpt en bouwt unieke lampen en meubilair op maat. Geïnspireerd door vriendschap, creativiteit en de pure wildernis van Scandinavië. De twee ondernemers ontvangen een cheque ter waarde van 2.500 euro van Rabobank Regio Eindhoven, in te zetten om hun ondernemers skills verder te vergroten.

Starter van het Kwartaal

Jaarlijks helpt Rabobank Regio Eindhoven honderden starters. Om deze beginnende ondernemers in het zonnetje te zetten, organiseert de bank de Starter van het Kwartaal verkiezing. Vier keer per jaar selecteren de accountmanagers van de bank drie starters die het verdienen om extra onder de aandacht gebracht te worden. Die drie ondernemers maken vervolgens kans om uitgeroepen te worden tot Starter van het Kwartaal. Daarvoor moeten zij een korte pitch houden voor een kritische jury, bestaande uit de accountmanagers van de bank én manager Bedrijven Peter Croonen. ‘Niets is zo leuk als je laten inspireren door enthousiaste en ambitieuze mensen die van plan zijn om met hun idee, product of methodiek de wereld te veroveren’, aldus Peter.

Ruim 1.000 stemmen

De vier winnaars van het afgelopen jaar streden de afgelopen twee weken om de titel Starter van het Jaar. Dit keer was het niet een jury, maar waren het de klanten van de bank en de achterban van de ondernemers die hun stem mochten uitbrengen. In totaal ontving Rabobank Regio Eindhoven ruim 1.000 stemmen. Uiteindelijk bleek Nilsberg de meeste voorkeursstemmen in de wacht te hebben gesleept. Dit keer niet tijdens een live event, maar via het online platform Teams stelde Peter Croonen de ondernemers op de hoogte van dit heugelijke nieuws.

Terechte winnaar

‘Een terechte winnaar’, stelt Peter. ‘Ik ben echt onder de indruk van het verhaal van deze twee ambitieuze heren. Zij blinken uit in ambacht en groeiend ondernemerschap. Ik zie veel potentie in Nilsberg. Met zoveel ambitie, creativiteit en ondernemersinstinct komen deze jonge ondernemers er wel.’

Eindhoven, 23-6-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn