Ook nu zijn we er voor onze leden en klanten

Coronacrisis

In deze bijzondere tijd wil ik mij graag rechtstreeks tot u richten. Onze missie 'Growing a better world together' heeft in deze coronacrisis een nieuwe lading gekregen. Daarbij staat de gezondheid van u en onze medewerkers uiteraard voorop. Ook nu stellen we onze dienstverlening, middelen, kennis en netwerk in dienst van onze leden en klanten. Maar wel op een andere wijze dan we tot op heden gewend waren.

Speciaal voor u als lid

Wiebe Draijer, Voorzitter Groepsdirectie Rabobank, heeft speciaal voor u als lid een boodschap opgesteld. Hierin wordt u geïnformeerd over onze aangepaste dienstverlening, nieuwe maatregelen en oplossingen die de Rabobank heeft geïntroduceerd naar aanleiding van de coronacrisis en over Rabo & Co.

Ledenmagazine en platform Rabo & Co

Als lid ontvangt u één dezer dagen het nieuwe ledenmagazine Rabo & Co op uw deurmat. Het zal u hierin opvallen dat er geen aandacht wordt besteed aan de huidige coronacrisis. Op het moment dat het blad gedrukt werd was deze crisis nog niet aan de orde. Nadere tekst en uitleg vindt u eveneens in het bericht van Wiebe Draijer.

Desondanks zijn we trots op dit magazine waarin we laten zien dat we dichtbij en betrokken zijn. Op het aanverwante platform Rabo & Co staan mooie initiatieven van mensen die geloven in de kracht van samenwerken. Ook u kunt hier aan deelnemen. Het platform wordt regelmatig aangevuld met nieuwe initiatieven.

Voortzetting dienstverlening

Particuliere klanten hebben vragen en zorgen over hun dagelijkse bankzaken, verzekeringen of hypotheek en ondernemers komen ineens voor onverwachte uitdagingen staan met teruglopende inkomsten en de continuïteit van hun bedrijf. En wat te denken van de plaatselijke verenigingen en stichtingen die hun inkomsten zien teruglopen door gesloten kantines en afgelaste evenementen? Dagelijks staan wij bij voorkeur online of via telefoon/chat in contact met onze klanten en werken wij met man en macht aan het op peil houden van onze dienstverlening.

Een beetje beter

Rabobank slaat met alle betrokken partijen de handen ineen om hulp te bieden waar mogelijk. Samen proberen we de wereld iedere dag weer een beetje beter te maken.

Blijf gezond en pas goed op elkaar!

Marc Cootjans
Directievoorzitter Rabobank Regio Eindhoven

Regio Eindhoven, 2-4-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn