Stemuitslag Rabo Club Support 10 november bekend

Rabo ClubSupport

De Rabobanken in Oost-Brabant maken op dinsdag 10 november de uitslag bekend van Rabo ClubSupport. Op die dag krijgen de deelnemende verenigingen een e-mail met daarin een persoonlijke video waarin de uitslag bekend wordt gemaakt.

De volledige uitslag is hier na te lezen

Rabo ClubSupport nadert haar ontknoping en heel veel verenigingen wachten op dit moment in spanning af wat het resultaat is van deze editie. Maar liefst 797 verenigingen en stichtingen hebben deelgenomen en vol enthousiasme campagne gevoerd om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. Ruim 11.000 leden van Rabobank Regio Eindhoven hebben gestemd.

Veel clubs en verenigingen hebben het de afgelopen periode te verduren gehad door de crisis. We kunnen nog steeds niet sporten, zingen, dansen en hobby’s uitoefenen zoals we dat gewend zijn en daarom kunnen clubs en verenigingen een steuntje in de rug goed gebruiken. We zijn dan ook heel blij dat we op 10 november de uitslag van Rabo ClubSupport 2020 bekend kunnen maken. Alle deelnemende verenigingen en stichting ontvangen deze dag een e-mail met gepersonaliseerde video waarin het bedrag dat de betreffende club heeft opgehaald vermeld wordt. Ben je ook geïnteresseerd in wat andere clubs hebben opgehaald?

Kijk dan hier voor de volledige uitslag

Regio Eindhoven, 9-11-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn