Webinar: Is uw tandartspraktijk financieel klaar voor de toekomst?

Webinar Mondzorg

Misschien herkent u het...  het gevoel dat u even moest slikken toen bekend werd gemaakt dat we in Nederland te maken zouden krijgen met een lockdown als gevolg van het coronavirus. Wat ging er door u heen? Zorgen over uw eigen gezondheid? De gezondheid van uw personeel? Uw patiënten? De kosten voor uw praktijk? Maar mogelijk heeft u ook nagedacht over de gevolgen nu en op langere termijn voor uw inkomen en uw pensioen.

Webinar 'Is uw praktijk financieel klaar voor de toekomst?'

Om u hier over te informeren organiseert de Medicidesk van de lokale Rabobanken in Oost-Brabant in samenwerking met VvAA op donderdag 29 oktober 2020 een webinar speciaal voor ondernemers in de Mondzorg. Wij praten u tijdens dit webinar graag bij over de laatste ontwikkelingen binnen de sector Mondzorg in relatie tot het coronavirus. We zorgen voor inzicht en willen u op die manier helpen tijdig uw eigen keuzes te maken. 

Live vanuit huis

U volgt het webinar op 29 oktober online vanuit huis. Uw vragen stelt u via de chatfunctie, of kunt u vooraf bij uw aanmelding doorgeven. Het webinar start om 19.15 uur en duurt tot ongeveer 20.00 uur. Daarna is er tot 20.30 uur gelegenheid om vragen te stellen. Aanmelden U kunt zich aanmelden via onderstaande button. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging. Een aantal dagen voorafgaand aan het event ontvangt u per mail een link waarmee u het webinar op 29 oktober online kunt volgen.

Meld direct aan voor het webinar

Oost-Brabant, 13-10-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn