Attractiepark Toverland

Magische gelukservaringen voor iedereen

Dit jaar bestaat het attractiepark Toverland in Sevenum 19 jaar. De magie van dit familiebedrijf begon met een typisch Nederlandse regenbui. Oprichter Jean Gelissen realiseerde zich bij een bezoek aan een recreatiepark hoe weersafhankelijk traditionele parken waren. Een gat in de markt, zo bleek. Samen met zijn zus gaf hij hun droom vorm: een uniek park wat écht tot de verbeelding moest spreken met als thema ‘toveren’. De passie, het geloof in Toverland en een flinke dosis doorzettingsvermogen zorgden dat de droom werkelijkheid werd.

Jean Gelissen jr., directeur van Toverland, heeft inmiddels het magische stokje van zijn vader overgenomen. Met een frisse blik geeft hij op een eigentijdse wijze invulling aan de visie om magische gelukservaringen te creëren. “Dat doen we in alle facetten van het park. We hebben mooie attracties, lekker eten en drinken, prachtige natuur, gedetailleerde thematisering én vooral als geheime wapen onze medewerkers. Hun bezieling en het doorleven van het eigenaarschap is cruciaal voor ons merk.” Het is een snelgroeiend en ambitieus attractiepark waar nu al wordt gebouwd met het oog op de volgende generatie.

Jean Gelissen jr. "Om te kunnen bouwen vanuit onze visie in deze Leisure markt heb je een financiële partner nodig die dat snapt."

Rabobank klantverhaal Attractiepark Toverland

Zorgeloos ondernemen, als resultaat van een jarenlange relatie

"De basis van Toverland en Rabobank samen is de jarenlange relatie. Als intermediair in het hele land weten we, onder andere van andere ondernemers, wat er speelt en kunnen we die kennis bij Toverland naar binnen brengen", aldus Ron Albers, directeur Verzekeren bij de Rabobank. Het combineren van enerzijds de ervaring en deskundigheid op het gebied van verzekeren en anderzijds de drive en de passie van de ondernemer maakt dat je een optelsom krijgt van succesvol ondernemen.

We helpen klanten zorgeloos te ondernemen. Dat maken we waar doordat we op iedere hoek aanwezig zijn én in elke branche. Hoe kunnen we jou helpen zorgeloos te ondernemen?

Contact

Bijdragen aan een duurzame leefomgeving is onlosmakelijk met modern ondernemerschap.

Neem contact op met onze adviseur Ron Albers en kijk hoe wij je kunnen ondersteunen op het gebied van Verzekeren.

Ron Albers

Ron Albers
Directeur verzekeren
+31 (0)6 5130 1963

Email LinkedIn