Een bouwvakker toont iets aan de eigenaar van een huis

Duurzaam wonen en (ver)bouwen

De vraag is niet óf we duurzamer gaan wonen en (ver)bouwen, maar wanneer. Rabobank wil duurzaam wonen en (ver)bouwen daarom bereikbaar maken voor iedereen. Dat doen we bijvoorbeeld via:

steeds meer gecertificeerde duurzaamheidsadviseurs een gratis huisscan het verbreden van ons aanbod aan financieringsoplossingen, met onder andere het Rabo Groendepot en duurzaamheidskorting.

Team Duurzaam Wonen Limburg

In Limburg zetten we nog meer energie op het thema duurzaam wonen en (ver)bouwen en hebben we een speciaal team van Woon Innovatie Managers gevormd. Zij ondersteunen onze zeventig erkende Financieel Adviseurs Duurzaam Wonen met specialistische kennis, ervaring en netwerken op het gebied van duurzaam wonen en (ver)bouwen. Samen geven zij invulling aan onze missie om de Limburgse huizenmarkt te verduurzamen.

Team Duurzaam Ondernemen

Ook voor Limburgse ondernemers wordt het steeds belangrijker om hun bedrijfspand duurzaam te (ver)bouwen en zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzame energie. De Energietransitie-specialisten van het recent opgerichte Team Duurzaam Ondernemen helpen en ondersteunen ondernemers daarbij.

homeQgo logo

Benieuwd wat je kunt besparen?

Ieder huis kan energiezuinig zijn. Met een paar kleine aanpassingen kun je jouw woning al duurzamer maken. De homeQgo HuisScan geeft je inzicht in energiebesparende maatregelen die interessant zijn voor jou.

Start de HuisScan

Contact

Wil je meer weten over duurzaam wonen?

Onze adviseurs vertellen je graag meer over duurzaam wonen. Maak een afspraak en ontdek welke energiebesparende stappen jij kunt zetten.

Afspraak maken