Een bouwvakker toont iets aan de eigenaar van een huis

Duurzaam wonen en (ver)bouwen

Minder energiekosten en meer wooncomfort. Een duurzaam huis kan je veel opleveren. En wat ook heel belangrijk is: je bouwt met een duurzaam huis mee aan een schonere leefomgeving. Er zijn volop kansen om je huis te verduurzamen. Op het moment dat je het koopt, bouwt of verbouwt, maar ook als je je hypotheek aanpast. Bij Rabobank noemen we dit duurzame woonkansen. Wij helpen je ze te benutten. Bijvoorbeeld door:

Je snel inzicht te geven in energiebesparende mogelijkheden Duurzaamheidskorting te bieden bij een energiezuinig huis Een gratis HuisScan via onze partner homeQgo
Icoon van sleutels

Korting op je hypotheekrente

Koop je een energiezuinige woning die voldoet aan de nieuwste duurzaamheidsnormen of verduurzaam je je bestaande woning? Als je je hypotheek bij ons afsluit, belonen wij dit met korting op je hypotheekrente. Daarmee bespaar je dus niet alleen op je energiekosten, maar verlaag je ook je maandelijkse hypotheeklasten.

Benieuwd hoe je energiezuinig en duurzaam kunt wonen? Tijdens een persoonlijk gesprek met onze adviseurs ontdek je wat je kunt doen om jouw huis te verduurzamen en welke financieringsmogelijkheden er zijn.

Bekijk de infographic (PDF)
Technici leggen zonnepanelen aan

Duurzamer wonen voor iedereen

De vraag is niet óf we duurzamer gaan wonen, maar wanneer. Rabobank wil duurzaam wonen daarom toegankelijk maken voor iedereen. Dat doen we bijvoorbeeld door ons aanbod van financieringsoplossingen te verbreden, met onder andere het Rabo Groendepot en duurzaamheidskorting.

In Limburg zetten we nog meer energie op het thema 'Duurzaam Wonen' en vormen we een speciaal team van Woon Innovatie Managers. Zij ondersteunen onze zeventig erkende Financieel Adviseurs Duurzaam Wonen met specialistische kennis, ervaring en netwerken op het gebied van Duurzaam Wonen en (ver)bouwen. Samen geven zij invulling aan onze missie om de Limburgse huizenmarkt te verduurzamen.

Wil je weten hoe ze dat doen?

Neem dan eens een kijkje

homeQgo logo

Benieuwd wat je kunt besparen?

Ieder huis kan energiezuinig zijn. Met een paar kleine aanpassingen kun je jouw woning al duurzamer maken. De homeQgo HuisScan geeft je inzicht in energiebesparende maatregelen die interessant zijn voor jou.

Start de HuisScan

Contact

Wil je meer weten over duurzaam wonen?

Onze adviseurs vertellen je graag meer over duurzaam wonen. Maak een afspraak en ontdek welke energiebesparende stappen jij kunt zetten.

Afspraak maken