Besparen op je energiekosten? Dat kan. Door je energievraag lager te maken, zelf energie op te wekken of energiebesparende maatregelen te treffen. Want ieder huis kan energiezuinig zijn. Ook dat van jou. Als je maar weet waar te beginnen.

Onze Woon Innovatie Manager helpen je graag. Door jouw duurzame woondromen waar te maken, dragen we samen bij aan een beter milieu en een vitale woon- en leefomgeving. Ambities, die mooi samenkomen in ons hypotheekadvies. We bieden verschillende mogelijkheden om duurzame maatregelen te financieren. In de vorm van een Groendepot bij je hypotheek voor energiebesparende maatregelen. Maar je kunt bijvoorbeeld ook 106% van de waarde van de woning lenen; de extra 6% is voor energiebesparende maatregelen.

Benieuwd waarop jij kunt besparen? Met onze handige homeQgo HuisScan ontdek je in vijf minuten welke energiebesparende mogelijkheden interessant zijn voor jouw woning. En koop je een energiezuinige woning die voldoet aan de nieuwste duurzaamheidsnormen? Of verduurzaam je je bestaande woning en sluit je je hypotheek af bij de Rabobank? Dan belonen we dit met korting op je hypotheekrente. Dat scheelt niet alleen in je energiekosten, maar ook in je maandelijkse hypotheeklasten. Goed voor jou & voor het milieu.

Afspraak maken

‘Duurzaam wonen’ is een belangrijk onderdeel van een hypotheekgesprek bij de Rabobank. Onze Financieel Adviseurs nemen je graag mee in jouw persoonlijke mogelijkheden op dit gebied wanneer je een (nieuw) huis koopt, gaat verbouwen of je hypotheek wilt oversluiten. Maak een afspraak voor een online hypotheekgesprek en ontdek welke energiebesparende stappen jij kunt zetten.

Maak een afspraak