Een duurzame woning zorgt voor lagere lasten, een hogere woningwaarde en een schoner milieu. Duurzaam wonen biedt óók meer wooncomfort. Maar welke maatregelen moet je nemen? Wat is de beste aanpak?

Duurzaamheid mag dan als woord volledig ingeburgerd zijn, op de woningmarkt valt er nog genoeg te verduurzamen. Onze provincie telt nog 100.000 woningen met energielabel C of lager. Dat staat voor een hoop energie- en geldverspilling én minder wooncomfort. Dat kan anders. Ons team van Woon Innovatie Managers helpt je graag om je woning duurzaam te (ver)bouwen voor meer wooncomfort en gebruiksgemak. En vanzelfsprekend zijn we er ook voor clubs en verenigingen die hun clubgebouw willen verduurzamen.

Benieuwd hoe jij je wooncomfort kunt verbeteren? Ontdek het binnen vijf minuten met de homeQgo HuisScan. Deze biedt direct inzicht en advies op maat over energiebesparende en comfort verhogende maatregelen die jij kunt nemen. Goed voor jou & goed voor Limburg.

Afspraak maken

‘Duurzaam wonen’ is een belangrijk onderdeel van een hypotheekgesprek bij de Rabobank. Onze Financieel Adviseurs nemen je graag mee in jouw persoonlijke mogelijkheden op dit gebied wanneer je een (nieuw) huis koopt, gaat verbouwen of je hypotheek wilt oversluiten. Maak een afspraak voor een online hypotheekgesprek en ontdek welke energiebesparende stappen jij kunt zetten.

Maak een afspraak