2 mensen staan in een fabriek

Rabobank: Omdat verzekeren is zo veel meer dan een polis

Als Rabobank leveren wij dagelijks een bijdrage in het helpen groeien van ondernemers. Ongeacht je nu als mkb-er of zelfstandige onderneemt, lokaal of internationaal; ondernemen betekent dat je geconfronteerd wordt met risico’s die van invloed kunnen zijn op de continuïteit van je onderneming.

Huis en sleutel

Waarom verzekeren bij de Rabobank?

  • Je financiën en verzekeringen goed op elkaar afgestemd en overzichtelijk bij elkaar
  • Relevante risico’s afgedekt dankzij ons grote verzekeringsaanbod
  • Eén aanspreekpunt voor je verzekeringen
  • Toegang tot ons netwerk
  • Specialismen in elke sector en regionaal dichtbij georganiseerd
Bekijk de infographic (PDF)
Papieren vliegtuig

Zorgeloos ondernemerschap

Met een verzekeringspolis heb je als ondernemer in beeld welke risico’s verzekerd zijn. Maar nog belangrijker is dat een verzekeringspolis het resultaat is van een gedegen advies van onze adviseurs op basis van een of meerdere goede gesprekken over de risico’s van jouw onderneming. En deze verzekering moet er aan bijdragen dat je onbezorgd kunt blijven ondernemen.

Fabriekje

Zorgeloos werkgeverschap

Het is verstandig dat je als ondernemer periodiek stil staat bij de risico’s die van invloed kunnen zijn op jouw onderneming.

Vaak denken wij aan risico’s die te maken hebben met je bedrijfspand, bedrijfsmiddelen of auto. Maar er is zoveel meer waar je als ondernemer mee geconfronteerd kunt worden. Denk daar bijvoorbeeld aan aansprakelijkheidsrisico’s die ontstaan uit werkgeversschap of de diensten of producten die je levert.

Op basis van ons ervaring en kennis in alle sectoren kunnen onze adviseurs je daarin ondersteunen.

Huisje beschermd

Verzekeren is een oplossing

Als je eenmaal je risico’s in beeld hebt en weet wat de effecten kunnen zijn op je onderneming, kun je bepalen in welke mate je deze risico’s kunt vermijden of reduceren. Daarnaast kun je vaststellen of je in staat bent om als onderneming de risico’s zelf te dragen.

Voor een aantal risico’s kun je als ondernemer besluiten om deze te verzekeren.

Onze adviseurs kunnen, afgestemd op jouw doelstelling en risicobereidheid als ondernemer, hierbij helpen met een verzekeringsadvies op maat.

Altijd een adviseur dichtbij

Wij beseffen dat het belangrijk is dat je ondernemer een vast aanspreekpunt hebt, een adviseur die jou en je onderneming kent. Met 30 specialisten in Limburg is er altijd een adviseur beschikbaar op maximaal 15 minuten afstand van jouw bedrijf.

Daarnaast staan dagelijkse zo’n 30 interne specialisten voor je klaar om je telefonisch te ondersteunen bij je verzekeringsvraagstuk.

Neem contact op met onze adviseur Ron Albers en kijk hoe wij je kunnen ondersteunen op het gebied van Verzekeren.

Ron Albers

Ron Albers
Directeur verzekeren
+31 (0)6 5130 1963

Email LinkedIn