Webinar Duurzaam Verzekeren

Webinar Duurzaam Verzekeren

"Verduurzamen en samen met partners de wereld beter maken is een missie die Rabobank voor de komende jaren uit wil dragen als een van de maatschappelijke thema's."

Datum
maandag 19 april 2021

Tijdstip
19:00-20:00 uur


Duurzaam Verzekeren
Duurzaam ondernemen is allang geen vrijblijvendheid meer. Steeds meer ondernemers stemmen hun businessmodel af op wat de toekomst van hen vraagt. Door bijvoorbeeld duurzaam te bouwen, recyclebare producten in te kopen of schone energie op te wekken, leveren zij hun bijdrage aan een betere wereld voor onze kinderen en kleinkinderen. Dat is uitdagend, opent nieuwe, zakelijke kansen en gaat - zoals elke vernieuwing - gepaard met nieuwe risico’s. De Rabobank helpt ondernemers en netwerken om duurzaam te ondernemen en de bedrijfsrisico’s beheersbaar te houden.


Webinar
In een programma van een uur nemen wij u mee in klantverhalen, vertelt Ron Albers, directeur Verzekeren waarom verduurzamen zo belangrijk is en laten we voorbeelden zien van bedrijven die deze stap hebben gezet. Klant en verzekeraar gaan in gesprek over de risico's bij duurzaam ondernemen en wat de consequenties kunnen zijn en krijgt u suggesties hoe u met bepaalde risico’s om kunt gaan. Zo vertelt William Joosten, eigenaar van Masterlight, zijn ervaring nadat zijn pand na een verwoestende brand opnieuw moest worden gebouwd en neem Roger van Hove, akkerbouwer uit Cadier en Keer, ons zijn ervaringen met de aanleg van 3000 zonnepanelen.


U kunt zich tot maandag 19 april 12.00 uur inschrijven. Voorafgaand aan het webinar sturen wij u een link om naar het webinar te kijken.

Direct inschrijven