De Rabo Medicidesk is er voor medici en ondernemers uit de medische wereld en de zorg die zowel zakelijk en/of particulier bankieren bij de Rabobank of in de toekomst willen gaan bankieren. De Medicidesk helpt en ondersteunt deze medici en ondernemers op financieel vlak waardoor zij zich kunnen richten op de gezondheid van mensen.

In Limburg zijn de Medicidesks met vijf vestigingen verdeeld over 6 locaties altijd dichtbij Rabobank wil de zorgsector helpen om toegankelijk en betaalbaar te blijven Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de zorg De particuliere- en MKB-adviseurs staan nauw in contact voor het beste advies
Wagen

Hoe we acteren in Limburg?

Met vijf Rabo Medicidesks in Limburg verdeeld over 6 locaties is er altijd een adviseur dicht in de buurt. In Limburg zijn de Medicidesks gevestigd in Weert, Venlo, Roermond, Sittard, Heerlen en Maastricht. De Rabo Medicidesk staat klaar voor zorginstellingen, ziekenhuizen, ondernemers in de medische wereld en alle vrije beroepen in de medische- en zorgsector. Dus ben je huisarts, fysiotherapeut, medisch specialist of tandarts dan kun je bij ons terecht.

Waarmee kunnen we jou ondersteunen?

De adviseurs van de Medicidesk helpen jou met financiële vraagstukken. Dit kan zijn in het maken van de keuze tot een arbeidsongeschiktheidsverzekering tot het afsluiten van een nieuwe hypotheek. Zowel privé als zakelijk. Daarom komen we ook vaak met twee adviseurs langs afhankelijk van jouw vraag. Rabobank wil graag de zorgsector helpen om toegankelijk en betaalbaar te blijven voor iedereen. Dat is onze missie.

Onze lokale adviseurs hebben een groot netwerk en zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de zorgsector waardoor ze jou als medici goed advies kunnen geven. Hierdoor kun jij blijven doen waar je goed in bent, namelijk de best mogelijke zorg bieden aan patiënten en/of dieren.

Bekijk de infographic (PDF)
Kopjes koffie

Sparringpartner voor de lange termijn

Het team medicidesk is sparringpartner voor medische professionals en ondernemers met specifieke kennis en ervaring in de medische sector. De adviseur van de Rabo Medicidesk ondersteunt de medische ondernemer op het gebied van het zakelijke betalingsverkeer, financieringsoplossingen (groei, werkkapitaal, innovatie, overnames, goodwill financieringen) en verzekeringsoplossingen. Indien nodig is het mogelijk om specialistische kennis in te roepen vanuit de diverse ondersteunende afdelingen, zoals BITL (Business Innovatie Team Limburg), maar ook risicospecialisten, financiering specialisten en specialisten financiële logistiek.

Als medisch specialist ben je dagelijks bezig met de zorg voor jouw cliënten. De adviseur van de Rabo Medicidesk begrijpt wat er in jouw branche speelt, heeft een netwerk waarin verbindingen gelegd kunnen worden tussen partijen uit de branche. Daarnaast zijn onze adviseurs dagelijks bezig met de financiële zorg voor mensen uit de medische wereld. Wij zijn jouw sparringpartner voor de lange termijn. Denk hierbij aan het laten groeien van je vermogen, een passende financiering bij een grote investering, een arbeidsongeschiktheidsverzekering specifiek voor medici en een compleet inzicht van jouw financiële situatie nu en je financiële toekomst met behulp van een vermogensplan.

Contact

Onze adviseurs van de Rabo Medicidesk weten wat er speelt in de gezondheidszorg. Ook zijn zij vertrouwd met financiële onderwerpen die in het bijzonder voorkomen bij (para)medici. Maak een afspraak om je financiële gezondheid en de mogelijkheden, zowel privé als zakelijk, in kaart te brengen.

Miriam Stevens- van Herten

Miriam Stevens- van Herten
Adviseur Bedrijven Rabo Medicidesk
+31 6 20 88 01 36

Email LinkedIn

Robbert- Jan Ensink

Robbert- Jan Ensink
Adviseur Particulieren Rabo Medicidesk
+31 6 13 15 08 89

Email LinkedIn