Beleggingsseminar: The Big Picture

Beleggen

Minder zorgen over inflatie, meer zorgen over de Amerikaanse rentecurve. Wat zijn de gevolgen van het onconventionele monetaire beleid? De lange rente nadert inmiddels de korte rente. Historisch gezien neemt de kans - door zo’n inverse rentecurve - op een recessie daarmee toe. Inmiddels verrassen Europese bedrijfscijfers positief, maar de verrassing in de VS is nog groter waar bedrijven profiteren van een lagere belastingdruk en een zwakkere dollar. En rendeert duurzaamheid voldoende? Lange tijd werd er volop gediscussieerd over deze bijdrage aan het rendement, maar steeds meer beleggers zien ESG (Environment, Social, Governance) als een werkwijze om risico’s terug te dringen en het rendement te verbeteren. De duurzame wereldindex verslaat ook dit jaar de bredere wereldindex. Vraagt u zich ook af wat de impact daarvan is op uw beleggingen en wat u hier in 2018 nog van gaat merken?

Wij nodigen u graag uit voor het beleggingsseminar op donderdag 5 juli. Tijdens deze avond praat Peter Heemes – senior beleggingsspecialist bij Rabo Schretlen Vermogensmanagent - u bij over de ontwikkelingen op de beurzen en de visie van Rabobank op het te voeren beleggingsbeleid. Daarnaast neemt Georges de Boeck, econoom bij RaboResearch Nederland, u mee in de wondere wereld van Bitcoins en Blockchain.

Programma 5 juli

  • 19.00 uur  U bent van harte welkom
  • 19.30 uur  Opening door Robert Maurik, manager Private Banking
  • 19.40 uur  Presentatie “The Big Picture” door Peter Heemes, senior beleggingsspecialist bij Rabo Schretlen Vermogensmanagement
  • 20.20 uur  Presentatie “Bitcoin en Blockchain" door Georges de Boeck, econoom bij RaboResearch Nederland
  • 21.00 uur  Afsluiting en gelegenheid tot napraten 
  • 22.00 uur  Einde bijeenkomst

Klik hier om u aan te melden

Locatie en parkeren

Het beleggingsseminar vindt plaats bij Rabobank Ridderkerk Midden- IJsselmonde, Kopenhagen 1 te Barendrecht. U kunt gebruik maken van de parkeerplaatsen rondom het gebouw.  

Barendrecht, 31-5-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn