Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • drie keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen
  • stemrecht in onze Clubkas Campagne

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 12.000 leden uit regio Barendrecht, Ridderkerk, Rhoon en Heerjansdam. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Mail uw idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid ontvangt u drie keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij van Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde. We schrijven niet alleen over financieel nieuws, maar bijvoorbeeld ook over maatschappelijke projecten waar wij bij betrokken zijn. Ook vindt u er aanbiedingen van lokale ondernemers.

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Kans op kaarten Klassiek in Rhoon

Liefhebber van klassieke muziek? Dan mag je de concerten in het kasteel van Rhoon niet missen. De bijzondere ambiance zorgt voor een prachtige beleving. Voor de editie op 18 oktober geven we tien keer een set van twee kaarten weg. Wil je kans maken? Mail dan naar communicatie.rmij@rabobank.nl We nemen alleen contact op met de winnaars en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Meer weten? Kijk op klassiekinrhoon.nl. De voorwaarden van deze actie vind u hier.

Kans op kaarten Klassiek in Rhoon

Actievoorwaarden

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren


Bedrijven