Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • drie keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen
  • stemrecht in onze Clubkas Campagne

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 12.00 leden uit regio Barendrecht, Ridderkerk, Rhoon en Heerjansdam. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Mail uw idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid ontvangt u drie keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij van Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde. We schrijven niet alleen over financieel nieuws, maar bijvoorbeeld ook over maatschappelijke projecten waar wij bij betrokken zijn. Ook vindt u er aanbiedingen van lokale ondernemers.

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

10% korting bij Get Rhythm in Ridderkerk

In alle rust je muziekstukken oefenen? De zaal met bar én podium huren? Je bent van harte welkom bij Get Rhythm Music & Events in Ridderkerk. Op vertoon van onze Dichterbij (najaar 2017) krijg je eenmalig 10% korting op het huren van een oefenruimte (4 uur) per persoon of de grote zaal. Deze actie loopt tot 31 december 2017. Reserveren is noodzakelijk en doe je via reserveringen@getrhythm.nl of info@getrhythm.nl.

Korting op een High Tea bij Paviljoen Struis in Ridderkerk

Get Rhythm

Korting op een High Tea bij Paviljoen Struis in Ridderkerk

Gezellig: uitkijken over het water en genieten van een heerlijke High Tea. Bij Paviljoen Struis krijgt u op vertoon van onze Dichterbij (najaar 2017) tot 31 oktober 2017 een High Tea voor € 15,00 in plaats van € 19,50. Reserveer wel even vooraf via 085-064 57 77 en vermeld de aanbieding. Kijk ook eens op paviljoenstruis.nl en op pagina 22 van deze Dichterbij.

Korting op een High Tea bij Paviljoen Struis in Ridderkerk

Paviljoen Struis

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven