Masterclass 'Vijf gouden tips voor zakelijk succes'

Masterclass 'Vijf gouden tips voor zakelijk succes'

Als (startende) ondernemer ben je op zoek naar zakelijk succes. Maar, hoe werkt acquisitie en hoe kom jij in contact met jouw potentiële klanten? Tijdens deze masterclass kun je niet alleen je kennis verbreden, maar ook in contact komen met andere (startende) ondernemers. Met deze masterclass wil de Rabobank ondernemers inspireren in hun ondernemerschap en hen helpen om zakelijke groeiambities te kunnen realiseren.

Masterclass 'Vijf gouden tips voor (nog meer) zakelijk succes'

Op donderdag 11 oktober a.s. organiseert onze bank samen met Rabobank Merwestroom de masterclass 'Vijf gouden tips voor zakelijk succes'. Deze masterclass is interessant voor (startende) ondernemers en vindt plaats bij ons kantoor aan de Kopenhagen 1 in Barendrecht (naast Ikea). Het programma begint om 19.00 uur.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze masterclass geeft Jolanda Wicherson vijf gouden tips die jou kunnen helpen op weg naar (nog meer) zakelijk succes. Dé gouden tips die haar groei in de afgelopen jaren hebben gebracht. Na het ontvangen van deze tips…

  • ...sta je helemaal op scherp en weet je exact wat je moet veranderen om klanten aan te trekken
  • ...heb je helder op welke potentiële klanten je gaat focussen en welke onderdelen van jouw acquisitieproces nog aangescherpt moeten worden
  • ...is ‘leuren’ verleden tijd; je hebt een onweerstaanbaar aanbod en weet wat te doen om dat bij jouw klant op tafel te leggen

Neem jij jezelf als ondernemer serieus én wil je het maximale uit jezelf en jouw bedrijf halen? Meld je dan aan via onderstaande link.

Wie is Jolanda Wicherson?

Jolanda Wicherson is sinds 14 jaar ondernemer en de laatste jaren actief als ondernemerscoach. Ze helpt ondernemers in hun persoonlijke en zakelijke groei. Jolanda is bekend geworden door het acquisitiebord en haar titel 'Zakenvrouw van Flevoland 2015'. Ze schreef het boek ‘Geef je bedrijf een KICKSTART: Klanten vinden en binden in de eerste vijf jaar van je onderneming’.

Meer weten over Jolanda Wicherson

Aanmelden

Heb je zin in inspiratie en ontmoetingen met andere (startende) ondernemers? Kom dan op 11 oktober a.s. naar de masterclass 'Vijf tips voor zakelijk succes' en meld jezelf aan. En neem gerust een introducé mee.

Klik hier om jezelf aan te melden

Barendrecht, 19-7-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn