Masterclass voor startende ondernemers

Margreet

Als (startende) ondernemer is het belangrijk dat je jezelf goed en overtuigend kunt neerzetten. De Rabobank wil ondernemers inspireren in hun ondernemerschap en helpen om zakelijke groeiambities te kunnen realiseren. Daarom organiseren we regelmatig masterclasses, allen met een eigen thema/onderwerp.

Masterclass 'Slim en succesvol pitchen'

Op donderdag 15 februari 2018 organiseert onze bank de masterclass 'Slim en succesvol pitchen' verzorgd door Margeet Jacobs.
Hoe pitch jij tijdens een netwerkevent? En hoe kom jij over op andere ondernemers? Slechts een klein deel van je pitch gaat over wát je zegt. Het gaat vooral om hóe je je boodschap brengt. In deze masterclass leer je alles over lichaamstaal, houding en het belang van een goede handdruk.

Aanmelden

Deze masterclass is bedoeld voor (startende) ondernemers en vindt plaats bij ons kantoor aan de Kopenhagen 1 in Barendrecht. Het programma begint om 19.00 uur.
Je kunt je aanmelden via onderstaande link en uiteraard mag je ook een introducé meenemen. Hij/zij kan zichzelf ook aanmelden via onderstaande link.

Klik hier om je aan te melden

Barendrecht, 3-11-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn