Masterclasses voor (startende) ondernemers

Rabo Meet & Grow

Als (startende) ondernemer is het belangrijk dat je jezelf goed en overtuigend kunt neerzetten. De Rabobank wil ondernemers inspireren in hun ondernemerschap en helpen om zakelijke groeiambities te kunnen realiseren. Daarom organiseren we diverse Masterclasses, allen met een eigen thema/ onderwerp. 

Financiën voor startende ondernemers

Op donderdag 12 oktober organiseert onze bank de Masterclass ‘Financiën voor startende ondernemers'. Startende ondernemers worden hiervoor uitgenodigd. De Masterclass vindt plaats bij ons kantoor aan de Kopenhagen 1 in Barendrecht. Het programma begint om 19.00 uur.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze Masterclass, die verzorgd wordt door Femke Hogema, leer je over alles wat met financiën te maken heeft, van boekhouden tot het opstellen van de jaarrekening en van debiteurenbeheer tot het inrichten van de financiële administratie. 

Wie is Femke Hogema?

Femke heeft als financieel manager 15 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Ze is ook auteur van de bestseller "Financiën voor ZZP'ers" waar er ruim 8.000 van zijn verkocht. Ze wordt regelmatig geïnterviewd over haar kennis van financiën speciaal gericht op de zelfstandig ondernemer. 

Aanmelden

Heb je zin in inspiratie en ontmoetingen met andere (startende) ondernemers?  Kom dan ook op 12 oktober a.s. naar de Masterclass ‘Financiën voor startende ondernemers' en meld jezelf aan. Je mag ook een introducé meenemen. Op 15 februari 2018 organiseren we de volgende Masterclass "Waarom ben je ondernemer?". Zet deze datum ook vast in je agenda!

Klik hier om jezelf aan te melden 

Barendrecht, 11-7-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn