Masterclasses voor (startende) ondernemers

Rabo Meet & Grow

Als (startende) ondernemer is het belangrijk dat je jezelf goed en overtuigend kunt neerzetten. De Rabobank wil ondernemers inspireren in hun ondernemerschap en helpen om zakelijke groeiambities te kunnen realiseren. Daarom organiseren we diverse Masterclasses, allen met een eigen thema/ onderwerp. 


Sales Psychologie

Op donderdag 29 juni organiseert onze bank de Masterclass ‘Sales Psychologie'. Startende ondernemers worden hiervoor uitgenodigd. De Masterclass vindt plaats bij ons kantoor aan de Kopenhagen 1 in Barendrecht. Het programma begint om 19.00 uur.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze Masterclass, die verzorgd wordt door Arjaen Smits, leer je vaardigheden om je eigen toegevoegde waarde voor je klanten in beeld te brengen. Het programma inspireert en draagt bij aan inzichten en meer zelfvertrouwen om de emotionele aspecten van sales te herkennen en hoe deze in de praktijk te kunnen inzetten.  

Wie is Arjaen Smits?

Rob heeft zijn sporen verdiend in de wereld van sales en acquisitie. In workshops en lezingen inspireert Arjaen ondernemers om effectief te kunnen verkopen, zonder bezwaren of belemmeringen. 

Aanmelden

Heb je zin in inspiratie en ontmoetingen met andere (startende) ondernemers? Kom dan ook op 29 juni a.s. naar de Masterclass ‘Sales Psychologie' en meld jezelf aan. Je mag ook een introducé meenemen. Op 12 oktober organiseren we de volgende Masterclass "Financiën voor startende ondernemers". Zet deze datum ook vast in je agenda! 

Klik hier om jezelf aan te melden 

Barendrecht, 12-5-2017

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail