Nieuwbouwprojecten in de regio

In Ridderkerk, Barendrecht, Rhoon en Heerjansdam worden nieuwe woningen gebouwd. We hebben ze voor u op een rij gezet. Voor de financiering voor een nieuwe woning kunt u bij onze adviseurs terecht. Bel voor een afspraak naar (0180) 639 639.

Ridderkerk: Op 't Zand

Tussen de Middenmolendijk en de Hugo de Grootlaan komen 53 woningen in diverse typen en prijsklassen. Stuk voor stuk zijn het uiterst energiezuinige woningen waarbij u deels of zelfs helemaal voorziet in uw eigen energie.

Meer informatie

Ridderkerk: Riederwerf

Dit project wordt gebouwd op de plek van de voormalige scheepswerf Schram en Van Beek, pal aan de Maas. Op deze unieke locatie komen 130 ruime eengezinswoningen met tuin en 50 luxe koopappartementen.

www.woneninriederwerf.nl

Ridderkerk: Groot Goed

Aan de rand van Het Zand in Ridderkerk, direct achter de Middenmolendijk, komen karaktervolle twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen met elk een eigen gezicht. Stuk voor stuk mooie, grote woningen op ruime kavels.

Meer informatie

Rhoon: Essendael

Aan de dorpsrand van het landelijk gelegen Rhoon is Essendael een sfeervolle woonenclave. Zowel natuur als de steden Rotterdam en Den Haag zijn dichtbij. Essendael is prima bereikbaar per auto en openbaar vervoer. De ruime opzet met autovrije speelstraten maakt de wijk kindvriendelijk.

www.essendael.nl

Rhoon: Portlandsehoek

In de nieuwste ontwikkeling in Portlandsehoek in Rhoon woon je heerlijk vrij. Kies je voor één van de ruime 2 onder 1 kapwoningen of voor een vrijstaande nieuwbouwvilla op je eigen kavel? Wat je ook kiest, je woont op een schitterende plek in een jonge wijk met veel groen en het water van de Koedood als buren.

www.nieuwbouw-portlandsehoek.nl/woningen

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven