Nieuwbouwprojecten in de regio

In Ridderkerk, Barendrecht, Rhoon en Heerjansdam worden nieuwe woningen gebouwd. We hebben ze voor u op een rij gezet. Voor de financiering voor een nieuwe woning kunt u bij onze adviseurs terecht. Bel voor een afspraak naar (0180) 639 639.

Barendrecht: Seattle Vrijenburg-Noord

Even ten westen van de dorpskern van Barendrecht ligt Vrijenburg-Noord. Een heerlijke wijk met slingerende lanen en veel groen in de buurt. Seattle is de laatste locatie binnen het plan Vrijenburg-Noord in Carnisselande. De 30 riante woningen worden in een carré vorm gebouwd met in het midden het gezamenlijke parkeerterrein.

www.nieuwbouw-vrijenburg.nl

Ridderkerk: Op 't Zand

Tussen de Middenmolendijk en de Hugo de Grootlaan komen 53 woningen in diverse typen en prijsklassen. Stuk voor stuk zijn het uiterst energiezuinige woningen waarbij u deels of zelfs helemaal voorziet in uw eigen energie.

Meer informatie

Ridderkerk: Riederwerf

Dit project wordt gebouwd op de plek van de voormalige scheepswerf Schram en Van Beek, pal aan de Maas. Op deze unieke locatie komen 130 ruime eengezinswoningen met tuin en 50 luxe koopappartementen.

www.woneninriederwerf.nl

Ridderkerk: De Ridder

Het project realiseert begin 2018 in totaal 22 appartementen. Het zijn 2, 3- en 4-kamerwoningen in 5 woonlagen, gelegen aan de Graaf van Hoornestraat / hoek Reijerweg. De verkoop is gestart.

Ridderkerk: De 3Rivieren

Royale loftappartementen direct aan het water, waar de Nieuwe Maas, de Lek en De Noord samenkomen. Het is gevestigd in het voormalige fabrieksterrein van Smit Slikkerveer. Het is omgeven door een prachtig rivierenlandschap.

www.de3rivieren.nl

Ridderkerk: Groot Goed

Aan de rand van Het Zand in Ridderkerk, direct achter de Middenmolendijk, komen karaktervolle twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen met elk een eigen gezicht. Stuk voor stuk mooie, grote woningen op ruime kavels.

Meer informatie

Rhoon: Essendael

Aan de dorpsrand van het landelijk gelegen Rhoon is Essendael een sfeervolle woonenclave. Zowel natuur als de steden Rotterdam en Den Haag zijn dichtbij. Essendael is prima bereikbaar per auto en openbaar vervoer. De ruime opzet met autovrije speelstraten maakt de wijk kindvriendelijk.

www.essendael.nl

Rhoon: Portlandsehoek

In de nieuwste ontwikkeling in Portlandsehoek in Rhoon woon je heerlijk vrij. Kies je voor één van de ruime 2 onder 1 kapwoningen of voor een vrijstaande nieuwbouwvilla op je eigen kavel? Wat je ook kiest, je woont op een schitterende plek in een jonge wijk met veel groen en het water van de Koedood als buren.

www.nieuwbouw-portlandsehoek.nl/woningen

Rhoon: Rijshorst

Dit is een uniek project gelegen in een oase van groen aan de Rijsdijk/Achterdijk in Rhoon met een schitterend uitzicht over de weilanden. De woningen bieden alle comfort en privacy.

www.rijshorst.nl

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven