Nieuwbouwprojecten in de regio

In Ridderkerk, Barendrecht, Rhoon en Heerjansdam worden nieuwe woningen gebouwd. We hebben ze voor u op een rij gezet. Voor de financiering voor een nieuwe woning kunt u bij onze adviseurs terecht. Bel voor een afspraak naar (0180) 639 639.

Barendrecht: Rijtuigwei

Het plan bestaat uit 40 woningen: appartementen, water- en hofwoningen. Het weidse uitzicht zorgt voor een vrij gevoel. De woningen zijn volledig af te stemmen op eigen specifieke woonwensen.

www.rijtuigwei.nl

Barendrecht: Grenenveld

Wonen in een rustige, fijne wijk, met de dynamiek van de stad dichtbij. Dat kan in Grenenveld! Aan de overzijde van Avenue Carré wordt project Grenenveld gerealiseerd. 24 zeer royale woningen in een mooie eigentijdse stijl.

www.grenenveld.nl

Barendrecht: Carnisserhoeck

Carnisserhoeck is een exclusief, kleinschalig project en omvat stijlvolle geschakelde villa’s, luxe appartementen en royale kavels voor vrijstaande villa’s. De ligging van het project heeft een groen en landelijk karakter.

www.carnisserhoek.nl

Barendrecht: ’t Waelhof

Gelegen aan het Waaltje in Barendrecht, op de grens met Heerjansdam, wordt een uniek hof gecreëerd. Kinderen kunnen er vrij spelen en is verkeersluw. Er worden zeven vrijstaande villa’s met eigen parkeerplaats gerealiseerd. Het zicht op het water staat centraal.

www.waelhof.nl

Barendrecht: Vrijenburg-Noord

Er worden 11 woningen gebouwd waarvan 10 geschakelde twee-onder-één-kapwoningen en een vrijstaande woning. Het kenmerkt zich door een stedelijke opzet. Zo is er een snelle tramverbinding met Rotterdam-Centrum en is er een woon- annex zorgcomplex met ruimte voor een school, kinderopvang en een sporthal.

www.hoegaatuhierwonen.nl

Ridderkerk: Riederwerf

Dit project wordt gebouwd op de plek van de voormalige scheepswerf Schram en Van Beek, pal aan de Maas. Op deze unieke locatie komen 130 ruime eengezinswoningen met tuin en 50 luxe koopappartementen.

www.woneninriederwerf.nl

Ridderkerk: De Tourmalijn

Met Tourmalijn verrijst een nieuw juweel aan het drierivierenpunt in Ridderkerk-Slikkerveer. Onderdeel van het project is een appartementengebouw met 62 koopappartementen. De woningen zijn bijzonder luxe. Verwachte oplevering is eind 2017/begin 2018.

Ridderkerk: De Ridder

Het project realiseert begin 2018 in totaal 22 appartementen. Het zijn 2, 3- en 4-kamerwoningen in 5 woonlagen, gelegen aan de Graaf van Hoornestraat / hoek Reijerweg. De verkoop is gestart.

Ridderkerk: De 3Rivieren

Royale loftappartementen direct aan het water, waar de Nieuwe Maas, de Lek en De Noord samenkomen. Het is gevestigd in het voormalige fabrieksterrein van Smit Slikkerveer. Het is omgeven door een prachtig rivierenlandschap.

www.de3rivieren.nl

Ridderkerk: Groot Goed

Aan de rand van Het Zand in Ridderkerk, direct achter de Middenmolendijk, komen karaktervolle twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen met elk een eigen gezicht. Stuk voor stuk mooie, grote woningen op ruime kavels.

Meer informatie

Rhoon: Essendael

Aan de dorpsrand van het landelijk gelegen Rhoon is Essendael een sfeervolle woonenclave. Zowel natuur als de steden Rotterdam en Den Haag zijn dichtbij. Essendael is prima bereikbaar per auto en openbaar vervoer. De ruime opzet met autovrije speelstraten maakt de wijk kindvriendelijk.

www.essendael.nl

Rhoon: Rijshorst

Dit is een uniek project gelegen in een oase van groen aan de Rijsdijk/Achterdijk in Rhoon met een schitterend uitzicht over de weilanden. De woningen bieden alle comfort en privacy.

www.rijshorst.nl

Rhoon: Hof van Spui

In Hof van Spui is het heerlijk landelijk leven. Eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen met elk een eigen gezicht: sommige woningen zijn uitgewerkt met dakpannen en robuuste baksteen, andere hebben een rieten kap en een fris wit gekeimde gevel.

Meer informatie

Heerjansdam: Nieuw Havenkant

Tussen water en groen wordt fase 2 van nieuwbouwproject Nieuw Havenkant gebouwd. Er worden 12 twee-onder-één-kapwoningen in twee verschillende typen gebouwd én een vrije bouwkavel.

www.nieuwhavenkant.nl

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven