Ondernemers welkom in ons Rabo Werkcafé

In ons Rabo Werkcafé bieden wij (startende) ondernemers en zzp-ers een werkplek aan.

Open werkplek met WiFi en lekkere koffie!

Ondernemers kunnen in ons Rabo Werkcafé gebruik maken van een werkplek, onze gratis WiFi en overheerlijke koffie. Zelfs kunnen zij, alleen dat is voor eigen rekening, een broodje mee-eten tijdens de lunchpauze.

Deel jouw ervaringen in het Rabo Werkcafé!

Kom jij als ondernemer regelmatig naar het Rabo Werkcafé bij de Rabobank in Barendrecht? Neem dan ook eens een andere ondernemer mee. Geniet samen van lekkere koffie en gratis wifi in deze plezierige werkomgeving en....ontvang beiden een lekkere attentie!

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een kaartje meenemen bij onze gastvrouw; voor jezelf en een andere ondernemer. Neem beiden dit kaartje ingevuld mee als jullie komen werken in het Rabo Werkcafé en lever dit in bij onze gastvrouw.

Julie ontvangen dan beiden een lekkere attentie! En deel natuurlijk jullie werkervaring in ons Rabo Werkcafé via social media met #RaboWerkcafé.

Wilt u ook aan het werk in ons Rabo Werkcafé?

Ons Rabo Werkcafé is geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur en bevindt zich in ons kantoor aan de Kopenhagen 1 in Barendrecht. Vooraf reserveren is niet nodig.
Voor meer informatie kunt u bellen naar (0180) 639 500. Aan het gebruik van ons Rabo Werkcafé zijn geen kosten verbonden, behalve de eventuele kosten voor het gebruiken van de lunch.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven