Overzicht inloopspreekuren

Het maken van een afspraak is niet altijd nodig. Tijdens de Inloopspreekuren én het Startersspreekuur voor ondernemers zitten onze adviseurs voor u klaar. U kunt dan zonder afspraak gewoon bij ons binnenlopen. Ook als u (nog) geen klant bent.

Inloopspreekuur Wonen

Wist u dat er élke vrijdagmiddag tussen 13.00 - 17.00 uur in onze vestiging aan het Sint Jorisplein een Inloopspreekuur Wonen is? Onze financieel adviseurs zitten dan voor u klaar om al uw woonvragen vrijblijvend en zonder afspraak te beantwoorden. Ook voor een eerste hypotheekberekening bent u dan welkom. Tijdens een persoonlijk gesprek maken wij een berekening van het bedrag dat u kunt lenen en de bijbehorende maandlasten. U hoeft daarvoor alleen uw salarisstrook mee te nemen.

Wilt u liever een afspraak maken op een tijdstip dat voor u beter uitkomt? Neem dan telefonisch contact met ons op via (0180) 639 639 of klik op de button om een afspraak te maken.

Inloopspreekuur Beleggen

Elke vrijdagmiddag tussen 13.00 – 17.00 uur bent u van harte welkom voor een oriënterend gesprek aan het Sint Jorisplein in Ridderkerk. In het gesprek krijgt u advies in sparen en beleggen. Denk ook aan fiscaal sparen voor de oude dag en u kunt rendementsvragen stellen. U hoeft niets mee te nemen. Zien we u dan?

Startersspreekuur voor ondernemers

Iedere donderdagmiddag kunt u bij ons binnenlopen voor het Startersspreekuur voor ondernemers. Bij het starten van een eigen bedrijf komt veel kijken. Denk bijvoorbeeld aan het openen van een zakelijke rekening, het afsluiten van verzekeringen en het inschrijven bij de Kamer van Koophandel. De starterscoach helpt u graag op weg met persoonlijk advies en handige tips. U bent welkom bij onze kantoren aan de Kopenhagen 1 in Barendrecht of Sint Jorisplein 1-2 in Ridderkerk.

Wilt u liever een afspraak maken op een tijdstip dat voor u beter uitkomt? Neem dan telefonisch contact met ons op via (0180) 639 500 klik op de button om een afspraak te maken.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven