Rabobank Clubkas Campagne 2019

Begin 2019 gaat onze Rabobank Clubkas Campagne weer van start. Lokale verenigingen en stichtingen uit Barendrecht, Ridderkerk, Rhoon en Heerjansdam die aan de voorwaarden voor deelname voldoen kunnen meedoen. In 2019 verdeelt onze bank € 85.000,- onder alle deelnemende clubs.

Aanmelden Clubkas Campagne

De inschrijfperiode voor clubs loopt t/m 11 maart 2019.
Alle clubs die mogen meedoen hebben in januari een email ontvangen met daarin een aanmeldcode. Het is alleen mogelijk aan te melden met deze aanmeldcode. Als de inschrijfperiode is gesloten kunnen clubs zich niet meer aanmelden.

Stemperiode particuliere leden

Alle particuliere leden van onze bank kunnen van 23 maart t/m 18 april 2019 stemmen op hun favoriete clubs. Kort voor 23 maart 2019 ontvangen alle particuliere leden in de brievenbus een persoonlijke stemcode. Daarmee kunnen zij stemmen op de clubs die volgens hen een steuntje in de rug verdienen.

Stem hier voor de Clubkas Campagne 2019 (website Borst&Partners)

Wint uw club de Creativiteitsprijs?

Als uw club de Rabobank Clubkas Campagne op een ludieke en originele wijze promoot via social media, mét gebruik van #RaboClubkas, dan maakt uw club kans op een extra bijdrage van € 500,- (1e prijs), € 250,- (2e prijs) of € 100,- (3e prijs). Ga dus vooral creatief aan de slag met een actie waarmee u, op een ludieke en originele wijze zoveel mogelijk stemmen werft voor uw club. Lees eerst goed de voorwaarden voor deelname.

Voorwaarden Creativiteitsprijs Rabobank Clubkas Campagne

Wel klant, maar nog geen lid?

Uitsluitend klanten die ook lid zijn van onze bank ontvangen een stemcode. Bent u wel klant, maar nog geen lid? En wilt u straks wél stemmen op uw favoriete clubs? Wordt dan ook lid van de Rabobank. Via internetbankieren kunt u zelf eenvoudig zien of u al lid bent van onze bank.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven