Rabobank Clubkas Campagne

Van 15 januari t/m 12 maart 2018 konden verenigingen en stichtingen zich inschrijven voor deelname aan onze Rabobank Clubkas Campagne. Dit jaar doen maar liefst 103 clubs mee! Genoeg te kiezen dus voor onze leden.

Particuliere leden van onze bank mogen van dinsdag 27 maart tot en met dinsdag 10 april 2018 stemmen uitbrengen op de clubs van wie zij vinden dat die onze steun verdienen! Zo vloeit een deel van onze winst terug naar initiatieven van lokale stichtingen en verenigingen die onze leden belangrijk vinden. Onze bank verdeelt in 2018 totaal € 75.000,- onder alle deelnemende clubs. Hoe meer stemmen een club krijgt, hoe hoger de financiële bijdrage is die zij ontvangt.

Spelregels:

  • alle particuliere leden mogen 5 stemmen uitbrengen
  • maximaal 1 stem per deelnemende club
  • alle 5 stemmen moeten verplicht uitgebracht worden

Klanten die op peildatum 1 maart 2018 (particulier) lid waren van onze bank, ontvangen op 27 maart 2018 in de brievenbus een persoonlijke stemcode. Klanten die na 1 maart 2018 lid geworden zijn, ontvangen niet automatisch een stemcode. Zij kunnen contact opnemen met de bank via communicatie.rmij@rabobank.nl.

Creativiteitsprijs

Clubs die meedoen aan onze Rabobank Clubkas Campagne maken ook kans op het winnen van een Creativiteitsprijs. Zij maken kans als zij op ludieke en originele wijze hun club promoten via social media, mét gebruik van #RaboClubkas. Dit met als doel om zoveel mogelijk stemmen te werven voor de club. Er zijn extra bijdragen van € 500,- (1e prijs), € 250,- (2e prijs) of € 100,- (3e prijs). Het is wél belangrijk dat uw club de actie aanmeldt voor deelname aan de Creativiteitsprijs. Zie ook punt 6 in de onderstaande voorwaarden.

Voorwaarden Creativiteitsprijs Rabobank Clubkas Campagne

Laat uzelf inspireren voor de Creativiteitsprijs

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven