Rabobank Clubkas Campagne

Van 15 januari t/m 12 maart 2018 kunnen verenigingen en stichtingen zich inschrijven voor deelname aan onze Rabobank Clubkas Campagne. De particuliere leden van onze bank kunnen van 27 maart t/m 10 april 2018 vijf stemmen uitbrengen op de clubs van wie zij vinden dat die onze steun verdienen!

Doet uw club ook mee?

Stichtingen of verenigingen die willen meedoen met onze Clubkas Campagne kunnen zich van 15 januari t/m 12 maart 2018 inschrijven. Na 13 maart 2018 inschrijven is niet meer mogelijk. Benieuwd of uw club ook kan meedoen? Kijk snel in de voorwaarden.

Voorwaarden deelname Rabobank Clubkas Campagne

Inschrijven

Voldoet uw stichting/vereniging aan de voorwaarden voor deelname? Schrijf dan snel in. Het is noodzakelijk dat uw club bij aanmelding een specifiek bestedingsdoel aangeeft waarvoor geld in de clubkas nodig is. Dit bestedingsdoel moet logischerwijs passen bij de (kern)activiteiten van de club.

Wint uw club de Creativiteitsprijs?

Als uw club de Rabobank Clubkas Campagne op ludieke en originele wijze promoot via social media, mét gebruik van #RaboClubkas, dan maakt uw club kans op een extra bijdrage van € 500,- (1e prijs), € 250,- (2e prijs) of € 100,- (3e prijs). Ga dus vooral creatief aan de slag met een originele actie waarmee u zoveel mogelijk stemmen werft voor uw club.

Voorwaarden Creativiteitsprijs Rabobank Clubkas Campagne

Laat uzelf inspireren voor de Creativiteitsprijs

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven