Starter van het Kwartaal

Natuurlijk kun je als startende ondernemer altijd rekenen op onze Starterscoaches. Niet alleen geven zij een persoonlijk advies over onze producten en diensten, maar ze helpen je ook door de inzet van hun kennis, expertise en netwerken. Daarnaast wil de Rabobank startende ondernemers graag een extra steuntje in de rug bieden. Daarom kiezen wij vier keer per jaar een ‘Starter van het Kwartaal’. Aan deze ondernemer bieden wij de volgende extra's aan:

  • nieuwsitem in de lokale digitale kranten Barendrechts Dagblad en Ridderkerks Dagblad
  • re-targetting campagne op Facebook
  • podium om zichzelf tijdens één van onze masterclasses te pitchen
  • introductie bij lokale netwerken en events waar onze bank bij betrokken is

Restaurant Plateia (Q2-2017)

Restaurant Plateia wordt 'Starter van het kwartaal'

In het tweede kwartaal kozen wij de jonge ondernemer Konstantinos Kasantzis als 'Starter van het kwartaal.’ Hij runt het Griekse restaurant 'Plateia' aan het Koningsplein in Ridderkerk. “Bij Plateia willen we onze gasten verwelkomen en hen de Griekse gastvrijheid laten beleven met de cultuur en smaak van het mediterrane dat we gewend zijn.” Konstantinos en zijn personeel staan voor goede, eigen producten. “Niets komt uit een potje, alles wordt bij ons huisgemaakt.” 

Een grote stap als het opzetten van een eigen restaurant kun je als startende ondernemer nooit alleen zetten. Die stap zette Konstantinos samen met de Rabobank. “Met een goed overzicht van alle mogelijkheden konden we snel een duidelijk en reëel plan maken. Het vertrouwen dat de bank uitsprak in onze aanpak heeft ons erg gesteund én gemotiveerd. Het mooie aan de relatie met de Rabobank vind ik dat het contact niet afneemt nadat de papieren zijn ondertekend. Meerdere keren per maand wordt oprecht interesse getoond in de ontwikkelingen binnen mijn bedrijf en krijg ik bruikbare tips van mijn Starterscoach Maikel Ringe. De Rabobank Starterscoach blijft betrokken en investeert in een duurzame relatie met startende ondernemers. Zo ontstaat een vraagbaak waar startende ondernemers laagdrempelig hun vragen kunnen stellen.”

www.restaurantplateia.nl

HELEMAAL Mooii (Q1-2017)

Helemaal Mooi en Anna-Maria.

In het eerste kwartaal van 2017 werd Ursula van Leeuwen uitgeroepen tot 'Starter van het Kwartaal'. Met haar beautytruck HELEMAAL Mooii! realiseerde zij haar ambitie. 'Een eigen beautytruck is mijn ultieme droom. En bovendien een uniek concept in Nederland', vertelt ze. 'In januari 2017 ben ik voor mezelf begonnen en was de beautytruck een feit. In de verrijdbare salon verzorg ik schoonheidsbehandelingen van gezicht, nagels, wenkbrauwen, wimpers (extensions) en voeten, maar ook ben ik te boeken voor kinderfeestjes, vrijgezellenparty's, workshops en events van bedrijven.' Bij de Rabobank heeft Ursula voor het starterspakket gekozen. 'Niet alleen mijn rekeningen, maar ook mijn verzekeringen lopen bij de Rabobank. En ik ben enorm blij met mijn pinautomaatje. Handzaam en makkelijk in gebruik. Ik heb voor de Rabobank gekozen, omdat ze duidelijk zijn in hun informatievoorziening, zaken van je overnemen en dingen voor je uitzoeken. Hun service en klantvriendelijkheid is top!', aldus een tevreden Ursula.

https://www.helemaalmooii.nl/

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven