Starter van het Kwartaal

Natuurlijk kun je als startende ondernemer altijd rekenen op onze Starterscoaches. Niet alleen geven zij een persoonlijk advies over onze producten en diensten, maar ze helpen je ook door de inzet van hun kennis, expertise en netwerken. Daarnaast wil de Rabobank startende ondernemers graag een extra steuntje in de rug bieden. Daarom kiezen wij vier keer per jaar een ‘Starter van het Kwartaal’. Aan deze ondernemer bieden wij de volgende extra's aan:

  • nieuwsitem in de lokale digitale kranten Barendrechts Dagblad en Ridderkerks Dagblad
  • re-targetting campagne op Facebook
  • podium om zichzelf tijdens één van onze masterclasses te pitchen
  • introductie bij lokale netwerken en events waar onze bank bij betrokken is

Fender (Q1-2018)

Fender BV

In het eerste kwartaal van 2018 verkozen we Fender uit Ridderkerk tot 'Starter van het kwartaal'. Fender wordt gerund door Ernst Both en Joris van Uffelen. In 2017 startten de twee jeugdvrienden in Ridderkerk een uitzendbureau gericht op de techniek en de bouw. Nu, ruim een jaar later, mogen zij concluderen dat hun beslissing om zelf te gaan ondernemen, de juiste is gebleken. Zij zijn de trotse eigenaar van Fender BV. Jonge ondernemers, dat mogen Ernst en Joris wel genoemd worden. Beiden zijn nog geen dertig jaar, maar wel al gepokt en gemazeld en samen al meer dan 10 jaar ervaring in de uitzendbranche. Zij spelen in op de behoeften die er zijn in de bouw en technische wereld. “Vroeger was het meer de taak om mensen ‘weg te zetten’ bij bedrijven, nu merk je dat er een schreeuwend tekort is aan vaktechnisch personeel. Wat wij heel bijzonder vinden en waar we ook trots op zijn, is dat we zowel door de Nederlandse werknemer, als door de werknemers uit het buitenland gewaardeerd worden en dat zij graag voor ons werken.”, aldus Ernst. Na de start van hun bedrijf en de huur van het pand, hadden Ernst en Joris nog veel zaken te regelen. Omdat beiden al privé en naar tevredenheid bankierden bij de Rabobank, was de keuze snel gemaakt. Starterscoach Maikel Ringe hielp het tweetal met het regelen van het betalingsverkeer, de juiste verzekeringen en alle andere bijkomende zaken. “We weten wat we aan de Rabobank hebben. Zij nemen ons veel zorgen uit handen in zaken waar we wat minder affiniteit mee hebben”, aldus de jonge ondernemers. Zo kunnen Ernst en Joris zich bezig houden met de dingen waar zij goed in zijn. Het maken van een juiste match!

Fender BV

Crossfit Ridderkerk (Q4-2017)

Crossfit Ridderkerk

In het vierde kwartaal kozen wij Crossfit Ridderkerk als 'Starter van het kwartaal.’ Jonge ondernemers Robbert Timmermans en Joury Schobben zijn sinds maart 2017 trotse eigenaars geworden van een mooie locatie in natuurgebied De Gorzen in Ridderkerk. Op deze unieke locatie kun je binnen en buiten sporten. Op je eigen niveau, onder deskundige leiding. Voor wie (beter) wil bewegen, afslanken en fitter wil worden biedt Crossfit uiteenlopende mogelijkheden. Robbert was eerst werkzaam in het bedrijfsleven, maar wilde meer dan alleen hard werken en targets halen. Met zijn ervaring in coaching en passie voor sport, maakte hij de overstap naar Personal Training en Crossfit. Joury is al geruime tijd bezig met sport en is ondernemend van geest. Al snel wist hij dat hij daar iets mee wilde gaan doen. Continu leren en persoonlijke fysieke én mentale ontwikkeling staan voor beide ondernemers centraal; als mens en als ondernemer. Robbert: “Gezien mijn positieve privé ervaringen met de Rabobank, was het voor mij al snel duidelijk dat zij voor ons een geschikte partner waren. Vooral hun pro-activiteit in het meedenken stak er voor ons ver bovenuit.” Joury vult aan: 'We werden bijgestaan door Starterscoach Maikel Ringe. Hij hielp ons met het opzetten en later het bijschaven van ons businessplan. Wat ook fijn is bij de Rabobank is dat we via hen veel andere ondernemers ontmoeten via bijvoorbeeld netwerkbijeenkomsten. Soms ontdek je daar dat in andere branches dezelfde uitdagingen liggen en die ervaringen kun je dan onderling delen. En dat vinden we waardevol!"

www.crossfitridderkerk.nl

Restaurant Plateia (Q3-2017)

Restaurant Plateia wordt 'Starter van het kwartaal'

In het tweede kwartaal kozen wij de jonge ondernemer Konstantinos Kasantzis als 'Starter van het kwartaal.’ Hij runt het Griekse restaurant 'Plateia' aan het Koningsplein in Ridderkerk. “Bij Plateia willen we onze gasten verwelkomen en hen de Griekse gastvrijheid laten beleven met de cultuur en smaak van het mediterrane dat we gewend zijn.” Konstantinos en zijn personeel staan voor goede, eigen producten. “Niets komt uit een potje, alles wordt bij ons huisgemaakt.” 

Een grote stap als het opzetten van een eigen restaurant kun je als startende ondernemer nooit alleen zetten. Die stap zette Konstantinos samen met de Rabobank. “Met een goed overzicht van alle mogelijkheden konden we snel een duidelijk en reëel plan maken. Het vertrouwen dat de bank uitsprak in onze aanpak heeft ons erg gesteund én gemotiveerd. Het mooie aan de relatie met de Rabobank vind ik dat het contact niet afneemt nadat de papieren zijn ondertekend. Meerdere keren per maand wordt oprecht interesse getoond in de ontwikkelingen binnen mijn bedrijf en krijg ik bruikbare tips van mijn Starterscoach Maikel Ringe. De Rabobank Starterscoach blijft betrokken en investeert in een duurzame relatie met startende ondernemers. Zo ontstaat een vraagbaak waar startende ondernemers laagdrempelig hun vragen kunnen stellen.”

www.restaurantplateia.nl

HELEMAAL Mooii (Q2-2017)

Helemaal Mooi en Anna-Maria.

In het eerste kwartaal van 2017 werd Ursula van Leeuwen uitgeroepen tot 'Starter van het Kwartaal'. Met haar beautytruck HELEMAAL Mooii! realiseerde zij haar ambitie. 'Een eigen beautytruck is mijn ultieme droom. En bovendien een uniek concept in Nederland', vertelt ze. 'In januari 2017 ben ik voor mezelf begonnen en was de beautytruck een feit. In de verrijdbare salon verzorg ik schoonheidsbehandelingen van gezicht, nagels, wenkbrauwen, wimpers (extensions) en voeten, maar ook ben ik te boeken voor kinderfeestjes, vrijgezellenparty's, workshops en events van bedrijven.' Bij de Rabobank heeft Ursula voor het starterspakket gekozen. 'Niet alleen mijn rekeningen, maar ook mijn verzekeringen lopen bij de Rabobank. En ik ben enorm blij met mijn pinautomaatje. Handzaam en makkelijk in gebruik. Ik heb voor de Rabobank gekozen, omdat ze duidelijk zijn in hun informatievoorziening, zaken van je overnemen en dingen voor je uitzoeken. Hun service en klantvriendelijkheid is top!', aldus een tevreden Ursula.

https://www.helemaalmooii.nl/

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren


Bedrijven