Benut circulaire kansen met de RvN@ Circulaire Kickstart

De regio Arnhem-Nijmegen biedt volop kansen voor ondernemers die de stap willen zetten naar circulair ondernemen. Zo blijkt uit de scan die de Rabobanken Rijk van Nijmegen, Arnhem en omstreken en Oost Betuwe hebben laten uitvoeren om de circulaire kansen in de regio in beeld te brengen.

Kansen voor ondernemers

Het onderzoeksrapport laat zien welke kansen er voor ondernemers zijn op het gebied van circulaire economie binnen de sectoren industrie, gezondheids- en welzijnszorg, handel, vervoer & opslag en bouw & vastgoed. Maar wat kunnen je hiermee als ‘MKB-bedrijf’? Waar liggen je kansen om circulair te ondernemen?

RvN@ Circulaire Kickstart

Rabobank Rijk van Nijmegen heeft in nauwe samenwerking met RvN@ en circulaire specialisten een nieuwe aanpak die de circulaire kansen voor MKB ondernemers naar boven haalt: de RvN@ Circulaire Kickstart. Geen standaardprogramma maar een aanpak die diep inzoomt op de mogelijkheden die passen bij uw bedrijf. Dit biedt het uw bedrijf:

  • inzicht in welke specifieke kansen uw bedrijf circulair kan oppakken;
  • mogelijke belemmeringen voor uw bedrijf die direct aangepakt kunnen worden;
  • een businessmodel voor één van de kansen;
  • professionele begeleiding om van deze kans tot dagelijkse praktijk te komen;
  • handvatten om een stevige positie in te nemen in de circulaire economie.

De RvN@ Circulaire Kickstart helpt enthousiaste ondernemers bij hun circulaire ambities. Heeft u interesse in de RvN@ Circulaire Kickstart? Neem dan contact op met uw accountmanager en meld u aan.

Onderzoeksrapport Circulaire kansen regio Arnhem-Nijmegen

Meer informatie en aanvragen Circulaire Kickstart

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven