Coöperatiebijeenkomst: Is de wereld gek geworden?

Ingewijde in de Nederlandse politiek Ferry Mingelen en Amerika-deskundige Michiel Vos geven tijdens de Coöperatiebijeenkomst op 8 oktober een kijkje achter de schermen van het nieuws.

We leven in turbulente tijden waardoor velen zich afvragen: Is de wereld gek geworden? Trump, Poetin, Erdogan, Brexit en de Europese Unie domineren het nieuws. Overleeft Trump als president? Wat zijn de gevolgen van Brexit? Zal de EU sterker worden? Wat gaan de Amerikaanse presidentsverkiezingen brengen?

Het nieuws achter het nieuws

Ingewijde in de Nederlandse politiek Ferry Mingelen en Amerika-deskundige Michiel Vos geven tijdens de Coöperatiebijeenkomst op dinsdagavond 8 oktober in de Vereeniging in Nijmegen een kijkje achter de schermen: Klopt het wat we zien op televisie en lezen in de krant? Wat zijn de verhalen die wij niet horen? Zij kennen de wereldspelers en weten wat er zich achter het nieuws afspeelt. Als echte insiders vertellen zij over het nieuws, politiek en uiteraard de wereldleiders die daarin de hoofdrol spelen!

Michiel Vos

Michiel Vos is journalist en Verenigde Staten-correspondent. Hij woont in New York en is getrouwd met de Amerikaanse Alexandra Pelosi. Zij is de dochter van Nancy Pelosi, de eerste vrouwelijke voorzitter van het Huis van Afgevaardigden. Vos ontmoette Donald Trump en andere presidentskandidaten. Onder meer dankzij zijn schoonmoeder is hij op de hoogte van de vaak verrassende achtergronden bij de media campagnes.

Ferry Mingelen

Ferry Mingelen is al een halve eeuw actief als politiek verslaggever. Hij werkte in het begin van zijn carrière o.a. bij Het Vrije Volk en Trouw, en later als Europees correspondent in Brussel en bij de redactie van de NOS in Den Haag. Hij is uitstekend geïnformeerd en nog regelmatig te zien en te horen bij radio- en tv-programma’s.

Aanmelden

De Coöperatiebijeenkomst is voor leden en genodigden van Rabobank Rijk van Nijmegen. Meer informatie over het programma vindt u op de speciale eventsite. Hier kunt u zich ook inschrijven. Er is een beperkt aantal plaatsen.

3-7-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn