Duurzaamheidsmarkt

Coöperatiebijeenkomst Cybercrime

Een duurzaam huis kan veel opleveren. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor u als (toekomstig) woningeigenaar. Als coöperatieve bank wil de Rabobank bijdragen aan het verduurzamen van de woningmarkt. Daarom helpen wij u graag op weg naar een energiezuinig huis. Heeft u plannen om een woonhuis te kopen? Wilt u meer weten over het verduurzamen van uw bestaande woning? Bent u benieuwd naar de financiële mogelijkheden hiervoor? Kom dan op dinsdag 30 oktober tussen 19.00 – 22.00 uur naar de Duurzaamheidsmarkt in ons kantoor aan het Keizer Karelplein 1 in Nijmegen.

Duurzaamheidsmarkt

Op de markt zijn diverse lokale ondernemers aanwezig die u kunnen informeren over de wijze waarop u uw woonhuis duurzaam kunt (ver)bouwen. Daarnaast worden er verschillende presentaties verzorgd. Het Duurzaamheidsloket van de Gemeente is aanwezig om uw vragen over subsidiemogelijkheden te beantwoorden. Tijdens een oriënterend gesprek kunt u kosteloos en vrijblijvend in gesprek met onze financieel adviseurs over de financiële mogelijkheden die er zijn voor het duurzaam (ver)bouwen van uw woning.

Programma

Het programma van deze avond ziet er als volgt uit:

Marktplein

Tussen 19.00 – 22.00 uur kunt u op het marktplein o.a. terecht bij: 

  • Eindelijk Zon/Solesta BV (zonnepanelen, zonneboilers)
  • ECO+BOUW (advies/ontwerp/realisatie van ecologisch, biobased en circulaire woningen)
  • Biobeest.shop (online bouwmaterialen winkel voor duurzaam, ecologisch, gezond bouwen)
  • Duurzaamheidsloket Gemeente
  • GreenHome
  • Rabobank Rijk van Nijmegen

Binnenkort wordt de volledige lijst met aanwezige ondernemers bekendgemaakt. Hou de website daarom in de gaten.

Presentaties
Gedurende de avond worden er verschillende presentaties verzorgd. Het exacte programma met onderwerpen en tijden wordt te zijner tijd op deze site bekendgemaakt.

Oriënterende gesprekken
Tijdens een oriënterend gesprek kunt u kosteloos en vrijblijvend in gesprek met de financieel adviseurs van Rabobank Rijk van Nijmegen over de financieringsmogelijkheden van het duurzaam (ver)bouwen van uw woning. Wil u een gesprek met één van onze adviseurs, vermeld dit dan bij uw aanmelding.

Aanmelden

Wilt u op dinsdag 30 oktober aanwezig zijn bij de Duurzaamheidsmarkt? Schrijf u dan in via de speciale eventsite.

Klik hier om u in te schrijven 

Nijmegen, 11-9-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn