Eerste-huis-event 25 september

Huizen bekijken

Denk jij er wel eens over na om een huis aan te kopen? Dan wordt er vandaag de dag nogal wat van je gevraagd. Misschien is er wel meer mogelijk dan je denkt. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het op woensdag 25 september van 19.00 tot 22.00 uur tijdens het 'Eerste-huis-event'. Je bent van harte welkom op ons Rabobankkantoor, Keizer Karelplein 1 in Nijmegen.

Bij het aankopen van een woning komt er veel op je af en dat is best spannend. Het leukste deel is het zoeken naar een droomhuis, maar waar moet je allemaal rekening mee houden? Tijdens dit speciale startersevent maken we je hier wegwijs in. Naast een informatief programma vanuit de Rabobank is er ook de mogelijkheid om rond te kijken en informatie op te halen bij onze financieel adviseurs en onze partners.

Welke partners zijn aanwezig?

  • Projectontwikkelaar BPD vertelt je graag meer over het nieuwbouwproject aan de Havenkade in Nijmegen. Hier kun je ook terecht voor alle vragen omtrent nieuwbouwprojecten.
  • Hekkelman Notarissen. De notaris regelt voor jou de koop-, leverings en hypotheekakte. Ben je benieuwd naar welke samenlevingsvorm bij jouw situatie past? Hekkelman Notarissen geeft je graag advies.
  • Roel de Ruwe Makelaardij kan je alles vertellen over wat er bij taxaties of het onderhandelingsproces van je toekomstige woning komt kijken.

Tevens is het mogelijk om een kort gesprek te voeren met een van onze financieel adviseurs (speeddate) waarbij zij berekenen wat je maximaal kunt lenen. Wanneer je interesse hebt in een speeddate met één van onze financieel adviseurs, dan is het handig om je inkomensgegevens mee te nemen.

Heb je interesse in het 'Eerste-huis-event' meld je dan nu aan via onderstaande link.

Meld je aan

22-8-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn