Hoe duurzaam is jouw levensstijl?

Hoe duurzaam is jouw levensstijl?

Weet jij wat jouw persoonlijke CO₂-voetafdruk is? Je wilt, net als de meeste mensen, best duurzamer leven. Misschien doe je al het een en ander, maar weet je niet of je wel goed bezig bent. Maak dan gebruik van Rabo Go.Green.Easy. Een nieuw initiatief van Rabobank om jou een handje te helpen. Wij bieden jou, als klant van Rabobank Rijk van Nijmegen, de kans om als een van de eersten van Nederland met deze pilot mee te doen. Tof toch?

Challenge je CO₂-voetafdruk

Met Rabo Go.Green.Easy wordt duurzaam leven een sport! Zo zie je van maand op maand eenvoudig in je dashboard terug wat je groene gedrag jou en de wereld oplevert. Ga met jouw keuzes aan de slag. Bijvoorbeeld wanneer je...

  • 💡 je huis verduurzaamt
  • 🚿 wat korter doucht
  • 👗 minder vaak shopt
  • 🚲 wat vaker de auto laat staan
  • ⛺of dit jaar kiest voor kamperen

Laat je inspireren

Naast een inschatting van je CO₂-impact vind je nog veel meer in je dashboard, zoals tips om je leven te verduurzamen. Binnenkort komen daar ook aanbiedingen van duurzame producten en groene challenges bij. Ook kan je een boom doneren! We werken hiervoor samen met Staatsbosbeheer.

Zet vandaag de eerste stap

Doe je ook mee? Meedoen is kosteloos (op 1 cent na, die nodig is om je bankrekening te kunnen koppelen)*.

*Je persoonsgegevens en transactie-informatie worden niet verkocht aan derden. Alleen jij krijgt inzicht in je CO₂-impact, via je e-mailadres of als je inlogt op je account. Je bepaalt vervolgens zelf met wie je deze informatie deelt. De administratie van de dienst Rabo Go.Green.Easy staat los van de administratie van de rest van Rabobank. Jouw adviseur heeft hier dus geen inzage in. Meer weten? Lees de hele privacy policy.

Nijmegen, 24-6-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn