Industrieterrein De Mies opgesierd met energie opwekkende 'Zonnebloem'

Ecoplant Solar System is een zonvolgende schotel en daardoor uiterst efficiënt als stroomopwekker (ca. 4.000kWh per jaar). Het is voorzien van 9 monokristalline Solar zonnepanelen. De zonnepanelen op de schotel zijn zelfreinigend en verwerkt in de vorm van een zonnebloem. Een echte eyecatcher. Het bedrijf Nikkelen Elektrotechniek BV in Groesbeek heeft sinds enkele dagen een Ecoplant in de tuin staan. Dit is een van de weinige in de gehele regio.

Diverse functies

Naast het laden van energie zijn er diverse andere functies die de Ecoplant in zich heeft zoals On– en Off–grid (werkt ook zonder lichtnet), energieopslag en energieafgifte voor elektrische fietsen en auto's. Ook biedt het bescherming voor persoonlijke eigendommen. De Ecoplant biedt dus veiligheid; camera's, straatverlichting en laadstation in één.

Ook verduurzamen?

Ben je geïnteresseerd in mogelijkheden om te verduurzamen? Ben je je aan het oriënteren voor mogelijkheden om te verduurzamen? Zowel voor particulieren als bedrijven zijn er tal van mogelijkheden. Neem contact met ons op, wij bespreken deze mogelijkheden graag met je.

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven