Je ontmoet ons...

...In het Rijk van Nijmegen.

Ondernemersdag Nijmegen 29 januari

Je oriënteren, je ideeën delen, je plannen toetsen, antwoord op je ondernemersvragen krijgen en tips en adviezen ontvangen van ervaren ondernemers. Als ondernemer kun je voor al deze zaken op woensdag 29 januari vanaf 17.30 uur terecht bij de Ondernemersdag in het Goffertstadion in Nijmegen. Kom netwerken met andere enthousiaste ondernemers uit de regio, bezoek de informatiemarkt en laat je inspireren tijdens kennissessie en workshops. dit is hét moment om een volgende stap te zetten met jouw (planning voor je) eigen bedrijf. De entree is gratis. Zet nu de stap en meld je aan via de onderstaande button. De Ondernemersdag is een initiatief van Startersdagen.com en wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank en diverse andere partners uit de regio.

Wonen zoals u dat wilt: IkWoonLeefZorg.nl

Heeft u er wel eens over nagedacht hoe u straks wilt wonen? Misschien wilt u verhuizen of uw huidige woning aanpassen, omdat deze niet meer past bij uw woonwensen. Welke mogelijkheden zijn er dan en waar moet u aan denken? Het is slim om u op tijd voor te bereiden op de jaren die komen. Zo kunt u blijven wonen zoals u dat wilt. Op IkWoonLeefZorg.nl vindt u praktische tips en handige oplossingen over langer zelfstandig wonen, zorg en mantelzorg.

Ontmoet PinPin op de ijsbaan!

Rabobank Rijk van Nijmegen maakt dit jaar het schoolschaatsen op ijsbanen in de omgeving weer mogelijk! In de laatste week van het schooljaar kunnen leerlingen van basisscholen uit Beuningen en Malden tijdens het schoolschaatsen gratis komen schaatsen. Daarnaast ontvangen kinderen bij het openen van een jongerenrekening in de maand december niet alleen een welkomstpakket, maar ook een vrijkaartje voor de ijsbaan in Beuningen of Malden. Tijdens het schaatsen kunnen kinderen op sommige dagen PinPin in levende lijve ontmoeten. PinPin is de virtuele pinguïn die kinderen van alles leert over het omgaan met geld. Door met PinPin te spelen en de pinguïn te verzorgen leren kinderen al vroeg omgaan met geld. Zo komen kinderen al jong in aanraking met betalen en leren ze sparen voor iets dat ze graag kopen. En dat is belangrijk, want jong geleerd is oud gedaan.

Verspillingsvrije kalenders 2020

Ook dit jaar zijn er bij onze kantoren weer kalenders verkrijgbaar voor onze klanten! Er wordt dit jaar een grote stap gemaakt door de kalenders op gerecycled papier te drukken. Het papier wordt gemaakt van landbouwafval en op deze manier belasten wij het milieu aanzienlijk minder. Volgend jaar zetten wij de volgende stap door de kalender helemaal niet meer uit te geven. Dit betekent dus dat 2019 het laatste jaar is waarin de kalenders beschikbaar zijn.

Vacature ledenraad

De Rabobank is een coöperatieve bank en heeft een ledenraad. De ledenraad van Rabobank Rijk van Nijmegen bestaat uit 45 leden. Zij vertegenwoordigen de bijna 26.000 leden van de bank. In maart 2020 ontstaan er acht vacatures in onze ledenraad. Daarom zoeken wij nieuwe kandidaten. Ben je benieuwd naar het profiel? Bekijk dan onze website

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven