Je ontmoet ons...

...In het Rijk van Nijmegen.

Workshops Mobiel bankieren

Voor klanten die online willen bankieren, maar niet weten hoe, organiseert Rabobank Rijk van Nijmegen het hele jaar door workshops mobiel bankieren. Tijdens deze gratis workshops leert men hoe de bankzaken online geregeld kunnen worden. De workshops vinden plaats in ons kantoor in Nijmegen (Keizer Karelplein 1). De workshopdata en het aanmeldformulier is te vinden op onze website, of vraag er naar bij één van onze medewerkers.

Nieuwbouwproject Steltse Dijkgaarden

Het nieuwbouwproject Steltse Dijkgaarden biedt alle voordelen van moderne, duurzame én unieke nieuwbouw. Gebiedsontwikkelaar BPD ontwikkelt in deze regio ruime woningen in een prachtige omgeving.

Kijk hier voor meer informatie

Als meerdere kandidaten een voorkeur hebben voor dezelfde woning in Steltse Dijkgaarden wordt er bij de toewijzing gekeken of iemand al een financiële check heeft laten doen. Dit is een brief van jouw bank of hypotheekverstrekker. Deze kun je eenvoudig laten doen bij Rabobank Rijk van Nijmegen, partner van het nieuwbouwproject. Team Financieel Advies helpt je hier graag mee. Voor meer informatie of een afspraak kun je bellen naar (088) 722 66 00 of mailen naar financieeladvies.rvn@rabobank.nl

Samen bereik je meer dan alleen

Rabobank Rijk van Nijmegen versterkt de lokale leefomgeving met Verenigingsondersteuning en Rabo ClubSupport (voorheen Rabobank Clubkas Campagne). Met Rabo ClubSupport stellen wij een deel van onze winst beschikbaar. De leden van onze bank bepalen hoe dit geld verdeeld wordt. In september 2020 kunnen clubs die voldoen aan de voorwaarden zich hiervoor aanmelden.

Kijk hier voor meer informatie

Naast een financieel steuntje in de rug focust Rabobank Rijk van Nijmegen zich op intensieve begeleiding van clubs. We helpen om verenigingsambities in te vullen. Afhankelijk van de hulpvraag bieden we de reeds geselecteerde clubs een workshop, masterclass of tweejarig ondersteuningstraject aan.

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven