Je ontmoet ons...

...In het Rijk van Nijmegen.

De Week van de Circulaire Economie

Van maandag 3 februari tot en met vrijdag 7 februari 2020 staat Nederland volledig in het teken van de circulaire economie. Circulaire ondernemers, organisaties en overheidsinstellingen openen hun deuren om andere professionals mee te nemen in de kansen en mogelijkheden. Goede voorbeelden krijgen een podium, voorlopers ontmoeten elkaar en starters krijgen concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan. Het meer circulair maken van het Rijk van Nijmegen is één van de doelstellingen van RvN@. Daarom organiseert RvN@ in de Week van de Circulaire Economie verschillende events voor studenten en ondernemers in de regio. De data en locaties vind je op www.rvnhub.nl

29 januari: Ondernemersdag Nijmegen

Je oriënteren, je ideeën delen, je plannen toetsen, antwoord op je vragen krijgen en tips en adviezen ontvangen van ervaren ondernemers. Als ondernemer kun je voor al deze zaken op woensdag 29 januari vanaf 17.30 uur terecht bij de Ondernemersdag in het Goffertstadion in Nijmegen. Kom netwerken met andere enthousiaste ondernemers uit de regio, bezoek de informatiemarkt en laat je inspireren tijdens kennissessies en workshops. Dit is hét moment om een volgende stap te zetten met jouw (plannen voor je) eigen bedrijf. De entree is gratis.

Zet nu de stap en meld je aan!

De Ondernemersdag is een initiatief van Startersdagen.com en wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank en diverse andere partners uit de regio.

Workshops Mobiel bankieren

Voor klanten die online willen bankieren, maar niet weten hoe, organiseert Rabobank Rijk van Nijmegen het hele jaar door workshops mobiel bankieren. Tijdens deze gratis workshops leert men hoe de bankzaken online geregeld kunnen worden. De workshops vinden plaats in ons kantoor in Nijmegen (Keizer Karelplein 1). De workshopdata en het aanmeldformulier is te vinden op onze website, of vraag er naar bij één van onze medewerkers.

Nieuwbouwproject Steltse Dijkgaarden

Het nieuwbouwproject Steltse Dijkgaarden biedt alle voordelen van moderne, duurzame én unieke nieuwbouw. Gebiedsontwikkelaar BPD ontwikkelt in deze regio ruime woningen in een prachtige omgeving.

Kijk hier voor meer informatie

Als meerdere kandidaten een voorkeur hebben voor dezelfde woning in Steltse Dijkgaarden wordt er bij de toewijzing gekeken of iemand al een financiële check heeft laten doen. Dit is een brief van jouw bank of hypotheekverstrekker. Deze kun je eenvoudig laten doen bij Rabobank Rijk van Nijmegen, partner van het nieuwbouwproject. Team Financieel Advies helpt je hier graag mee. Voor meer informatie of een afspraak kun je bellen naar (088) 722 66 00.

Of stuur ons een mail

Samen bereik je meer dan alleen

Rabobank Rijk van Nijmegen versterkt de lokale leefomgeving met Verenigingsondersteuning en Rabo ClubSupport (voorheen Rabobank Clubkas Campagne). Met Rabo ClubSupport stellen wij een deel van onze winst beschikbaar. De leden van onze bank bepalen hoe dit geld verdeeld wordt. In juni 2020 kunnen clubs die voldoen aan de voorwaarden zich hiervoor aanmelden.

Kijk hier voor meer informatie

Naast een financieel steuntje in de rug focust Rabobank Rijk van Nijmegen zich op intensieve begeleiding van clubs. We helpen om verenigingsambities in te vullen. Afhankelijk van de hulpvraag bieden we de reeds geselecteerde clubs een workshop, masterclass of tweejarig ondersteuningstraject aan.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven