Kom jij de ledenraad versterken?

Ledenraad

De uitdagingen van vandaag vragen om coöperatieve oplossingen. De coöperatieve mentaliteit van de Rabobank zorgt dat wij anders naar bankieren en de wereld kijken. Samen met leden, klanten en partners zetten we ons in voor hun belangen –en het versterken van de leefomgeving en de grote maatschappelijke thema’s van vandaag. Vanuit de overtuiging dat we samen meer kunnen bereiken dan alleen. Doe je mee? Ben je al lid van de Rabobank, maar wil je nóg meer betekenen voor het Rijk van Nijmegen? Word dan lid van onze ledenraad! Zo kan je over diverse onderwerpen meedenken en -beslissen over de koers van de bank en onze inzet voor de samenleving! De ledenraad bestaat uit 45 leden van Rabobank Rijk van Nijmegen. De ledenraad vertegenwoordigt de ruim 27.000 leden van onze bank. In maart 2021 ontstaan er drie vacatures in de ledenraad van Rabobank Rijk van Nijmegen.

Profielschets

Lid zijn van de ledenraad is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Als lid van de ledenraad:

  • weet je wat onze klanten belangrijk vinden
  • ben je zichtbaar betrokken bij onze regio (Rijk van Nijmegen)
  • gebruik je jouw persoonlijke en professionele kennis
  • kan je afstand nemen van je persoonlijke situatie en conclusies met het oog op het algemene belang van de bank en van de leden
  • spreek je actief met de ledenraad, directie en raad van commissarissen
  • maak je tijd voor geplande vergaderingen en overleggen

Evenwichtige ledenraad

De ledenraad is een afspiegeling van het ledenbestand. Om te zorgen voor een evenwichtige vertegenwoordiging van onze leden (o.a. qua leeftijd, geslacht, woonplaats culturele achtergrond) hebben we voorkeurscriteria opgesteld. Gelet op de huidige samenstelling worden met name vrouwelijke leden tot 40 jaar en een lid uit de agrarische sector gezocht, woonachtig in de gemeente Wijchen, Berg en Dal of Heumen/Mook & Middelaar. Voldoe je niet aan deze voorkeurscriteria? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom om te solliciteren op deze vacature.

Solliciteren

Herken jij je in de bovenstaande profielschets? Maak dan je belangstellig vóór 18 januari 2021 kenbaar via communicatie.rvn@rabobank.nl. Om een beeld te krijgen van je ervaring en aansluiting op het profiel vragen wij je een CV en motivatie mee te sturen. Klik op de button hieronder om meer te lezen over de ledenraad.

Meer over de ledenraad

Nijmegen, 9-11-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn