Ontmoet PinPin op de ijsbaan!

Ontmoet PinPin op de ijsbaan!

Rabobank Rijk van Nijmegen maakt dit jaar het schoolschaatsen op de ijsbanen in de omgeving weer mogelijk! In de laatste week van het schooljaar kunnen leerlingen van basisscholen uit Beuningen en Malden tijdens het schoolschaatsen gratis komen schaatsen. Tijdens het schaatsen kunnen kinderen op sommige dagen Rabo PinPin in levende lijve ontmoeten.

Rabo PinPin

PinPin is de virtuele pinguïn die kinderen van alles leert over het omgaan met geld. Door met PinPin te spelen en de pinguïn te verzorgen leren kinderen al vroeg omgaan met geld. Zo komen kinderen al jong in aanraking met geld en leren ze sparen voor iets dat ze graag kopen. En dat is belangrijk, want jong geleerd is oud gedaan.

Vrijkaartje bij openen Rabo JongerenRekening

In de maand december ontvangen kinderen bij het openen van een Rabo JongerenRekening niet alleen een welkomstcadeau, maar ook een vrijkaartje voor de ijsbaan in Beuningen of Malden.
Bij het openen van een Rabo JongerenRekening op een van onze kantoren ontvang je direct een vrijkaartje voor het schaatsen. Open je de rekening online? Kom het kaartje dan ophalen bij een van onze kantoren (op vertoon van geldig legitimatiebewijs) of stuur dan een mail met je naam, adres, woonplaats en het rekeningnummer van de geopende Rabo JongerenRekening naar dagelijksebankzaken.rvn@rabobank.nl. Je ontvangt het kaartje dan binnen enkele dagen per post.

18-11-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn