Rabo ClubSupport 2020

Rabo ClubSupport

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar sterker maken. Daarom investeren wij met Rabo ClubSupport, nu meer dan ooit, in lokale verenigingen en stichtingen. Jullie zijn als club erg waardevol voor ons land. Naast financiële ondersteuning, willen wij verenigingen en stichtingen ook sterker maken met onze kennis en ons netwerk.

Goed voor jouw club & je buurt

Met deze bijdrage van kennis, netwerk en financiën hebben jullie de mogelijkheid mooie maatschappelijke bestedingsdoelen te realiseren. Denk aan het opzetten van trainingsprogramma's voor gehandicapten, verduurzaming van het clubhuis, gezond voedsel in de kantine, het aanbieden van re-integratie cursussen of workshops over ledenwerving en digitalisering. Zo zetten we ons netwerk in om clubs van elkaar te laten leren en bieden we onze kennis om van elkaar te leren.

Schrijf je club in!

Rabo ClubSupport is dit jaar groter dan ooit. En jouw club kan, als het voldoet aan de voorwaarden, ook meedoen! Geef duidelijk aan waarvoor jouw club extra ondersteuning kan gebruiken en schrijf je club in via onderstaande aanmeldbutton! Gebruik hiervoor de inschrijfcode die je van ons hebt ontvangen per mail/post. De inschrijfperiode loopt van maandag 31 augustus tot woensdag 30 september. Geen code ontvangen? Vraag deze dan voor je club aan door een mail te sturen naar communicatie.rvn@rabobank.nl. 

Stuur direct een mail

Aanmelden

Wat gebeurt er na de inschrijving?

Binnen 14 dagen na inschrijving ontvang je van ons een bevestiging voor deelname, wanneer jullie club aan de voorwaarden voldoet. Met Rabo ClubSupport beslissen leden van de Rabobank mee via welke clubs een deel van het coöperatief dividend wordt geïnvesteerd in de lokale samenleving. Raboleden kunnen van 5 t/m 25 oktober stemmen op hun favoriete vereniging of stichting via de Rabo App of Rabo Internetbankieren. In totaal reikt Rabobank Rijk van Nijmegen 180.000 euro uit. Het resultaat van de uitgebrachte stemmen per club wordt medio november bekend gemaakt.

Nijmegen, 31-8-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn