Rabo ClubSupport – Samen vieren we de winst!

Rabo ClubSupport

Met Rabo ClubSupport bieden wij financiële ondersteuning aan lokale verenigingen en stichtingen. Goed voor jouw club & geweldig voor de buurt! Leden van onze bank hebben tijdens de stemperiode € 180.000,- over 323 clubs verdeeld. Een mooi resultaat waar we trots op zijn! Tijdens de stemperiode van 5 tot en met 25 oktober brachten ruim 5.200 leden van Rabobank Rijk van Nijmegen ieder vijf stemmen uit op clubs, die zij een warm hart toedragen. Inmiddels zijn de stemmen geteld en is de uitslag bekend. Clubs die hebben deelgenomen ontvangen op 13 november een feestelijk bericht met daarin hun uitslag en een gepersonaliseerde felicitatievideo. Benieuwd naar de uitslag van jouw club? Bekijk het hier:

Uitslag

Maak kans op 250 euro extra voor jouw club

Ondanks dat we jullie dit jaar niet face-to-face kunnen feliciteren willen we er, samen met jullie, wel een feestje van maken. Daarom reiken we nog eens 250 euro uit aan de club die via social media op de meest ludieke manier hun Rabo ClubSupport bijdrage viert! Uiteraard met inachtneming van de coronamaatregelen. Hoe kan je deelnemen? Plaats vóór 28 november op de Facebook of Instagram pagina van jouw club een ludieke post waarin je de Rabo ClubSupport bijdrage viert. Gebruik hierbij de hashtag #RaboClubSupportGEZ én een hashtag met de plaats waar jouw club actief is (bijvoorbeeld: #Nijmegen #Beuningen #Wijchen #Malden). De winnaar wordt gekozen door een onafhankelijke jury. Op 4 december nemen wij telefonisch contact op met de winnaar. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Bedankt voor jullie deelname!

Clubs, bedankt voor jullie deelname aan Rabo ClubSupport 2020. We wensen jullie veel succes met het behalen van jullie bestedingsdoel. En leden bedankt voor het uitbrengen van de stemmen op jullie favoriete club. Wij zien jullie aanmelding en stemmen graag weer tegemoet volgend jaar!

Nijmegen, 12-11-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn