Rabo Starterscafé dinsdag 13 juni

Rabo Starterscafé dinsdag 13 juni

Voor ondernemers die na 1 januari 2015 een bedrijf zijn gestart of plannen hebben een bedrijf te starten, organiseert Rabobank Rijk van Nijmegen het Rabo Starterscafé.

Sterk van Start!

Claire Persant Snoep en Bobby van den Oever, beide accountmanagers MKB bij de Rabobank, vertellen u dan meer over waar u allemaal rekening mee moet houden als starter. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn: het schrijven van een goed ondernemersplan, het aanvragen van een financiering en de mogelijkheden van het online platform ikgastarten.nl.

Programma

19.00-19.30 Ontvangst
19.30-20.30 Sterk van Start! - Claire Persant Snoep en Bobby van den Oever
20.30-20.45 Starter van het kwartaal - Why Not
20.45-22.00 Netwerkborrel

Locatie is de Torenkamer van de Meesterproef, Honig complex, Waalbandijk 14 in Nijmegen.

Aanmelden

Wilt u bij deze interessante avond aanwezig zijn, stuur dan vóór 6 juni een mail naar communicatie.rvn@rabobank.nl met daarin uw naam en (eventuele) bedrijfsnaam. Ook is er de mogelijkheid om een introducé mee te nemen, wel vragen we u om dit even aan te geven in uw mail.

Om de avond nog meer aan te laten sluiten bij uw behoefte heeft u de mogelijkheid om van te voren vragen te mailen naar communicatie.rvn@rabobank.nl. Deze komen dan ook gedurende de avond aan bod.

Nijmegen, 17-5-2017

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail