Samen verschil maken

Grote impact begint klein. Wereldvraagstukken zijn echt op te lossen, daarvan zijn we overtuigd. Dat lukt als je dingen heel klein maakt. Zo klein dat je het als persoon kan vastpakken en doen. Als je dat vervolgens duizenden keren doet, dan heb je een onvoorstelbaar grote positieve impact.

Echt contact

Dit lijkt misschien ver weg, maar het is juist heel dichtbij. Wij ervaren dat elke dag. Ruim honderd jaar geleden zijn wij gestart bij de boer op het erf en aan de keukentafel. Hier zit het gevoel van de Rabobank en dat zit nog steeds in ons DNA. Wij zitten bij onze klant in het hart van hun bedrijf en in het midden van hun gezin. Voor ons draait het om echt contact, naast elkaar aan tafel zitten en mooie gesprekken hebben over wezenlijke dingen. Dat doen we vanuit de intentie om echt verschil te maken en daarbij gebruiken we ons maatschappelijke kompas.

Lokale impact

Een hypotheek, verzekering of financiering is voor ons iets wat gewoon goed geregeld moet zijn en natuurlijk organiseren we dat voor onze klanten buitengewoon goed. Daarnaast is onze droom om samen met ons netwerk, door middel van kleine en concrete bijdragen, Rijk van Nijmegen groot te maken in haar maatschappelijke impact.

Maatschappelijke beweging

Daarom vragen wij aan mensen wat hen het meest bezig houdt en wat ze nodig hebben, om vervolgens daarbij te ondersteunen. Vaak zijn het hele kleine dingen waarmee iemand geholpen is, zoals een naam, een telefoonnummer of een nieuw inzicht. Iedereen kan op deze manier bijdragen en daarom nodigen wij anderen uit om met ons mee te doen en ook een verschil te maken voor elkaar. Zo creëren we met elkaar een maatschappelijke beweging. Met als resultaat; samen verschil maken.

Wil je meer weten over onze maatschappelijke initiatieven? Bekijk dan via onderstaande button de bijbehorende projectkaarten of neem contact met ons op! Hiervoor kun je de contactadressen gebruiken die vermeld staan in het totaaloverzicht.

Klantverhalen

Concrete klantverhalen delen we ook graag met je via onze ledenmagazine: Dichterbij, onze social media kanalen en advertenties in lokale kranten.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven