Spaar en geef je pasgeboren kindje een goede start!

Actie Pasgeborenen Rabobank Rijk van Nijmegen

Natuurlijk denk je al na over de toekomst van je kind. Zeker omdat je straks steeds meer eigen geld nodig hebt voor de belangrijke dingen in je leven. De dromen voor je kind zijn er vanaf de geboorte. Daarom is het slim om nu al te sparen. Met de Rabo RegenboogRekening spaar je vanaf de geboorte van je kind voor bijvoorbeeld een studie of rijbewijs. Begin nu met sparen en geef je kind een goede start!

Maak kans op een babyfotoshoot ter waarde van 95 euro!

Spaar je bij de Rabobank voor de toekomst van je pasgeboren kind? Stuur dan het geboortekaartje naar ons toe en maak daarmee kans op een fotoshoot voor jouw kleintje ter waarde van 95 euro. De winnaar van de fotoshoot cheque wordt op de eerste maandag van de maand bekend gemaakt. Deze cheque kan verzilverd worden bij GIT Fotografie | De Hoge Brug 20 | 6581 AJ Malden.

We ontvangen het geboortekaartje graag op het volgende adres:

Postbus 144 I 6500 AC Nijmegen I t.a.v. afdeling Dagelijkse Bankzaken of stuur ons een e-mail.

En de winnaar is…

De winnaar wordt op iedere eerste maandag van de maand bekend gemaakt (1 juli, 5 augustus, 2 september, 7 oktober, 4 november, 2 december). De winnaar wordt hierover telefonisch en/of schriftelijk op de hoogte gebracht. Meer weten over deze actie? Klik op de button hieronder voor de actievoorwaarden. .

Nijmegen, 20-9-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn