Studentenpanel

Rabobank Rijk van Nijmegen heeft een studentenpanel voor studenten tussen de 18 en 27 jaar. Samen met het panel organiseren we activiteiten en bijeenkomsten. Daar bieden we studenten een kijkje in de keuken van onze bank en lokale bedrijven. Tegelijk leren wij waar jullie je mee bezighouden. Elkaar inspireren is waar het om draait.

Onderwerpen voor bijeenkomsten

Ieder studiejaar organiseren we gemiddeld zo’n 4 bijeenkomsten. De onderwerpen zijn zeer divers en worden in overleg met het studentenpanel vastgesteld. Zo is onze directievoorzitter met het panel in gesprek gegaan over het traject Rijk van Nijmegen 2025 en hebben de studenten met ons nagedacht over de strategie van de Rabobank. Ook hebben we bijeenkomsten georganiseerd met de Stichting Vierdaagsefeesten en Stichting Zevenheuvelenloop waarin de deelnemers van het studentenpanel mee konden denken over verschillende vraagstukken. Verder organiseren we bedrijfsbezoeken. Zo is het studentenpanel op bezoek geweest bij Novio Tech Campus, De Vereeniging, N.E.C., Planon, Blixem en ARN.

Enthousiaste en kritische studenten gezocht

Er is in het studentenpanel nog ruimte voor nieuwe enthousiaste en kritische studenten tussen de 18 en 27 jaar. Dit is echt iets voor jou als je midden in het leven staat en als je het leuk vindt om met leeftijdsgenoten te discussiëren en bijeenkomsten bij te wonen.

Voordelen van deelname

Deelname aan het studentenpanel heeft veel voordelen:

  • werken aan je persoonlijke ontwikkeling
  • een verdere kennismaking met de Rabobank
  • een mogelijke opstap voor een stage of carrière bij de Rabobank
  • kennismaken met het netwerk van de Rabobank
  • mooie aanvulling op je cv

Meedoen met het studentenpanel

Stuur ons een e-mail als je interesse hebt om mee te doen met het studentenpanel. Vermeld daarin je naam, telefoonnummer en een korte beschrijving van jezelf. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Marketing en Communicatie, via telefoonnummer (024) 381 87 55.

Meld je aan voor het studentenpanel

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven